12 – 15 березня 2017 року відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт в галузі “Електротехніка та електромеханіка”. Цього року учасників науково-практичної конференції у своїх стінах зібрав Дніпровський державний технічний університет у м. Кам’янське.

Конференція об’єднала роботу  секцій за 10 науковими напрямами, де було заслухано 96 доповідей.

У роботі секції “Електромеханічні системи автоматизації” з доповіддю “Технічне дослідження системи електрообладнання технологічного процесу виробництва борошна” взяв участь студент енергетичного факультету ТДАТУ Бондаренко Є.Б. Дослідження юний науковець проводив під керівництвом досвідченого педагога, к.т.н., доцента кафедри ЕТЕМ Постнікової М.В. Хоча цього разу Єгору і не вдалося посісти одне з почесних перших місць, та його доповідь всеж була відзначена з-поміж інших робіт: конкурсанта було нагороджено Почесною грамотою.

Потрібно відзначити, що  конкуренція серед представлених студентських наукових робіт була доволі жорсткою і роботи оцінювались за наступними показниками: актуальністю тематики, чіткістю визначення задач роботи, новизною використовуваних підходів та оригінальністю розв’язання поставлених задач, практичною значимістю результатів та чіткістю їх формулювання, повнотою, коректністю та структурованістю подання матеріалу, відповідністю до діючих стандартів та встановлених вимог до оформлення наукових робіт.

За результатами роботи конференції опублікований збірник тез доповідей. У збірнику представлена реферативна інформація про студентські наукові роботи, подані до участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу з галузі знань „Електротехніка та електромеханіка-2017”. Висвітлюється розв’язання актуальних питань  автоматизованого електроприводу, теорії автоматичного керування, діагностики електромеханічних систем, використання альтернативних джерел електричної енергії. Багато уваги приділяється проблемам електропостачання та  електроустаткування промислових та цивільних споруд.

Колектив кафедри ЕТЕМ вітає Бондаренка Єгора з  нагородою і бажає подальших перемог!

 bondarenko