4 березня у Таврійському державному  агротехнологічному університеті відбулось чергове засідання ректорату. Порядок денний складався з наступних питань:

  1. Про роботу підготовчих курсів та проведення Всеукраїнської олімпіади ТДАТУ для абітурієнтів у 2018-2019 н.р.

Начальник відділу профорієнтації та довузівської підготовки Циновська Т.Т. доповіла присутнім про підготовчі курси ТДАТУ для майбутніх абітурієнтів, на яких вони мають можливість підготуватися до складання ЗНО. Також, Тетяна Томашівна у своїй презентації представила інформацію щодо слухачів підготовчих курсів ТДАТУ у 2018-2019 н.р. та проінформувала щодо проведення Всеукраїнських олімпіад факультетами університету.

Ректорат постановив провести моніторинг професійних вподобань серед учнів 10-х класів, провести серед слухачів підготовчих курсів предметну олімпіаду. Крім цього, підвести підсумки І-го туру Всеукраїнської олімпіади ТДАТУ серед випускників 11-х класів та провести ІІ тур олімпіади ТДАТУ для абітурієнтів.

  1. Про стан та шляхи покращення роботи Інституту підвищення кваліфікації з об’єднаними територіальними громадами.

Директор ІПК Подшивалов Г.В. проінформував учасників засідання про особливості роботи ІПК на даний час, та запропонував методи покращення його функціонування.

Ректорат постановив необхідність проведення «круглого столу» з представниками ОТГ Запорізької області, розробити план навчальних заходів на 2019 рік для співробітників ОТГ Запорізької області та організувати навчання для них із залучення викладачів університету.

Прес-служба ТДАТУ