1Лідер аграрної освіти ТДАТУ вітає своїх викладачів! Традиційно, в перший тиждень жовтня, всі працівники освіти відзначають своє професійне свято. Напередодні цієї події, в Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного відбувся святковий концерт. До речі, науково-педагогічний колектив ТДАТУ – найбільший серед освітянських колективів міста Мелітополя

У цей день наказом ректора, Заслуженого працівника освіти, доктора технічних наук, професора Володимира Миколайовича Кюрчева, були відзначені кращі кафедри, підрозділи і викладачі університету. Особливо варто відзначити, що в цьому році на матеріальне заохочення кращих співробітників університету з нагоди святкування Дня освіти премії були вручені на загальну суму понад 500 тисяч гривень.

У своєму привітанні ректор університету сказав: «Всі професії від вчителя, і тільки професія вчителя від Бога! Кожен з вас віддає частинку своєї душі і серця студентам. Я впевнений, що кожна людина протягом усього життя пам’ятає і першого вчителя, і куратора академічної групи. Ми живемо з вами в непростий час: відбувається реформування всіх галузей, в тому числі і в галузі освіти. Ми сподіваємося, що в програмі уряду, яка буде затверджена протягом наступного тижня, не забудуть про викладачів і виконають рішення Кабінету Міністрів України про підвищення заробітної плати всім педагогам. Людина, від якої залежить майбутнє країни, повинна отримувати гідну зарплату! Хочу побажати всьому колективу міцного здоров’я і щоб реформи дозволили реалізуватися кожному викладачеві, а головне, передати знання та навички студентам, які необхідні сьогодні на сучасному ринку праці!»

На святковому концерті зі словами подяки за величезний внесок у підготовку висококваліфікованих кадрів не тільки для міста Мелітополя, але і всієї України, виступив заступник міського голови Мелітополя Олександр Валерійович Щербаков. Від імені міської влади кращим викладачам ТДАТУ були вручені почесні грамоти.

Апогеєм святкування Дня працівників освіти в ТДАТУ став грандіозний концерт в Центрі культури та дозвілля, який, до слова сказати, був переповнений співробітниками і студентами університету. Творчі студентські колективи подарували вдячним глядачам масу позитивних емоцій і чудовий настрій! А головне, віру в те, що їх благородна праця є не тільки внеском у підготовку фахівців, а й фундаментом у розвиток економіки України!

Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного вітає всіх працівників освіти з їх професійним святом!

Денис Водоп’янов, «начальник РВВ Агро Таврія»