IMG_97591110-го березня у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного відбулось розширене засідання ректорату. В порядку денному значилися чотири питання:

 – про результати роботи експертних груп Національної агенції забезпечення якості вищої освіти з акредитації освітньо-професійних програм;

– про залучення до освітнього процесу професіоналів-практиків;

– про результати першого туру Всеукраїнської олімпіади ТДАТУ для абітурієнтів у 2019-2020 н.р;

– різне.

Протягом минулого тижня у нашому університеті працювали п’ять експертних груп Національної агенції забезпечення якості вищої освіти з акредитації освітньо-професійних програм спеціальностей: «Геодезія та землеустрій», «Екологія», «Цивільна безпека», «Економіка» та «Менеджмент». Ректор ТДАТУ Володимир Кюрчев подякував усім викладачам, співробітникам та студентам нашого університету за якісну підготовку до зустрічі комісій. Всі, кого торкнулася акредитація, дуже відповідально поставилися до її проходження.

Перший проректор Олександр Скляр та проректор з НПР Олександр Ломейко окреслили основні моменти на які треба звернути увагу при проходженні акредитацій інших спеціальностей.

Декани факультетів ТДАТУ доповіли про залучення до освітнього процесу професіоналів-практиків. Адже, однією з головних складових у навчальному процесі, – підготовка майбутнього фахівця безпосередньо на виробництві.

Начальник відділу профорієнтації та довузівської підготовки Тетяна Циновська доповіла про результати першого туру Всеукраїнської олімпіади ТДАТУ для абітурієнтів у 2019-2020 н.р. Зазначимо, що Таврійський державний університет імені Дмитра Моторного за кількістю участі в олімпіадах посідає 4-те місце в Україні.  Головне для нашого закладу освіти тільки покращувати результати та збільшувати кількість дисциплін з проведення Всеукраїнських олімпіад.

З усіх питань, що розглядалися на ректораті, прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.

Денис Водоп’янов, начальник РВВ «Агро Таврія»