2255663311-го березня у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного відбулося урочисте вручення дипомів магістрів студентам механіко-технологічного факультету.

Путівку у доросле життя отримали 147 випускників. Ректор ТДАТУ Володимир Кюрчев побавжав всім випускникам знайти себе у житті, використовуючі знання, що вони отримали. Володимир Миколайович відзначив доцільність навчання у нашому університеті, отримання інженерної спеціальності, яка затребувана на ринку праці.

Бурю емоцій у кожного випускника викликали привітальні слова декана МТФ Сергія Кюрчева та  голови студради Лілії Пінжаєвої. Найкращі студенти за відмінне навчання та активну життєву позицію отримали грамоти та подарунки.

Від імені всіх випускників зі словами вдячності на адресу рідного факультету та університету  виступив Андрій Варваров. Він запропонував таким же складом зустрітись через 10 років.

Шановні випускники, щиро вітаємо вас з початком дорослого життя. Адже ви пройшли нелегкий шлях студентського життя, і диплом про вищу освіту, який дасть вам світле майбутнє – нагорода за відповідальне ставлення до навчання. Бажаємо щоб отримані знання дали вам можливість кар’єрного зростання та забезпечили матеріальний добробут.

Віталій Мовчан, заступник декана МТФ

Більше фото за посиланням.