Безымянный23На кафедрі електротехніки і електромеханіки імені професора В.В. Овчарова випускаються навчальні посібники з різних дисциплін. Разом з друкованими, приділяється увага і електронним виданням.

В червні, у каталозі електронних видань університету з’явився новий посібник з навчальної дисципліни «Теоретичні основи електротехніки, частина 3» за авторством к.т.н., доцентів Сергія Курашкіна та Ірини Попової.

Електронний навчальний посібник з ТОЕ, ч.3 – це навчальне видання, що містить систематизований виклад частини навчальної дисципліни ТОЕ: у електронному навчальному посібнику зібрані, систематизовані та викладені теоретичний матеріал, який охоплює питання нелінійних кіл постійного струму, магнітних кіл при постійних магнітних потоках і синусоїдній напрузі, перехідні процеси в колах постійного і змінного струму, електричних кіл з розподіленими параметрами і аналізу електромагнітного поля.

Електронний підручник містить новітні мультимедійні технології – гіперпосилання, інтерактивні вкладки, закладки тощо, допомагає студентам, аспірантам і викладачам миттєво переходити від одного його фрагмента до іншого відповідно до складу навчального посібника. Текст електронного підручника представлений в електронній формі і забезпечений розгалуженою системою зв’язків.

Сергій Курашкін; Ірина Попова,

автори електронного посібника