Днями у форматі онлайн відбувся проєкт від компанії UGEN, під назвою “LeadMe”, за участі ТОП-компаній в Україні. Компаніями-учасниками були: JTI, Райффайзен Банк Аваль, Deloitte, MARS, Coca-Cola HBC, Jooble, AB InBev Efes, SoftServe.

Впродовж трьох днів 100 найкращих студактивістів з усієї України, які були обрані для участі організаторами, мали змогу дивитися вебінари на теми, пов’язані із розвитком лідерів, брати участь в панельній дискусії «Студактив VS роботодавці: трендові моделі ефективної взаємодії», а також мали змогу представити власні ідеї від команди на онлайн пітчингу ідей , тематикою якого була взаємодія бізнесу та студентства.

Від Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного у цьому заході брали участь студентки: Ганна Гешева, спеціальність «Комп’ютерні науки», 21МБКН група; Ілона Волкова, спеціальність «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 11МБЕЕ група; Ірина Мазурова, спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування», 31ФБ група.

Вони обрали напрям «Ідеальна модель стажування для розвитку як професіонала та лідера» та виступали у форматі онлайн перед усіма учасниками та журі проекту. Команда дівчат хоч і не зайняла призове місце, але цей безцінний досвід надовго залишиться у них в пам’яті.

Висловлюємо велику вдячність організаторам цього онлайн-заходу, UGEN, за можливість брати участь та вчитися новому від провідних фахівців нашої країни.

Ганна Гешева,
студентка 21МБКН групи