У слюсарному цеху навчально-виробничої майстерні ВСП «Новокаховський фаховий коледж ТДАТУ» проведено завершальний конкурс «Знавець слюсарної справи».

Це третій остаточний етап конкурсу, який проведено в рамках показового практичного заняття, а також, відповідно до запланованих заходів обласного методичного об’єднання викладачів галузевого машинобудування.

У конкурсі брали участь переможці змагань у групах МХ9119 та МХ9219: Віктор Новак і Олександр Слюсар.

Конкурс проводився з метою підвищення у студентів професійної майстерності та розвитку творчих здібностей, освоєння ними високопродуктивних методів праці. Він дозволяє розвивати в учасниках конкурсу інтерес до майбутньої професійної діяльності й готовність постійно вдосконалювати свої знання, уміння й навички.

Основними критеріями оцінювання виконаних практичних вправ були: якість виконаної роботи, вміння користуватися кресленнями (ескізами), правильність застосування слюсарного та вимірювального інструменту, вміння користуватися пристосуваннями, швидкість виконання роботи.

За результатами проведеного конкурсу встановлено, що студенти володіють ефективними навичками слюсарних робіт, ознайомлені з основними способами користування слюсарними інструментами. Вони успішно впоралися із запропонованими завданнями, продемонстрували вміння застосовувати отримані теоретичні знання на практиці.

Переможцем завершального став Віктор Новак.

Конкурс проводили: завідувач НВМ Анатолій Дейнега, голова ЦК Євген Зимарьов.

ВСП «Новокаховський фаховий коледж ТДАТУ»