Слоган компанії «Дом мебели» – «Ми створюємо затишок, комфорт і задоволення для людей, забезпечуючи їх меблями для роботи, відпочинку та життя».

Студенти спеціальності менеджмент 2 червня 2021 відвідали мелітопольське підприємство з виготовлення та продажу меблів «Дом мебели», а саме його виробничі, торговельні та складські приміщення.

Дійсно, меблі дуже багато вирішують у нашому житті – і настрій підтримують, і дієздатність, і здоров’я підтримують, тому до їх обрання слід підходити зважено. Для виробників та тих, хто продає, велике значення має інформація про критерії обрання меблів та вимоги до їх функціональності.

У нашому місті про компанію «Дом Мебели» знають усі. Як стало відомо з розповідей її представників, вона має 10 салонів загальної виставкової площі близько 6 тисяч кв.м, власну фабрику з виробництва корпусних меблів, сервісний центр, відділ оптових продажів та інтернет-магазин. У компанії працюють близько 130 співробітників.

Під час зустрічі цікаву інформацію про тонкощі ведення меблевої справи надали керівники таких підрозділів, як салон-магазин «Гоголівський», інтернет- магазин. Також студентам розповіли про особливості підбору кадрів для роботи у різних підрозділах.

Екскурсія видалась цікавою та пізнавальною та спонукала до великої кількості запитань до генерального директора Олександра Пилипенка. З цікавістю студенти слухали розповідь про історію започаткування бізнесу, фірмового стилю, ведення асортиментної та цінової політик, про ресурси, якими користуються у виробництві, про маркетингові засоби впливу на ринок, партнерів по бізнесу а також взаємодію з банківськими установами у вирішенні питань обслуговування споживачів.

Вікторія Нехай,
д.е.н., професорка кафедри менеджменту