Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», зокрема підпункту 10 пункту 35 із змінами та з урахуванням, що усі працівники ТДАТУ, крім осіб відсторонених від роботи наказом від 05.11.2021 № 2038-К мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації або однієї дози, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, або мають документ про наявність протипоказань до вакцинації, та метою підвищення якості надання освітніх послуг здобувачам вищої освіти в університеті,

НАКАЗУЮ:

1. Завершити дистанційне навчання та відповідно до графіку навчального процесу поновити з 15.11.2021 проведення аудиторних занять та контрольних заходів у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного для здобувачів вищої освіти денної і заочної форми з усіх курсів і спеціальностей.

2. Директорам відокремлених структурних підрозділів університету приймати рішення щодо форми організації освітнього процесу у відповідності до показника вакцинації підтвердженого відповідними документами та рівня епідемічної небезпеки в регіоні.

3. Деканам факультетів, завідувачам кафедр і кураторам академічних груп до 12.11.2021 проінформувати усіх здобувачів вищої освіти щодо відновлення аудиторних занять в навчальних корпусах університету.

4. Керівнику навчального відділу БЄЛЯКУ П.О. оновити до 12.11.2021 на сайті університету розклад занять та відпрацювати з керівником ННІЗУП ГАЛЬКОМ С.В. розклад занять для студентів заочної форми навчання.

5. Завідувачам кафедр перевірити за період з 11.10.2021 по 12.11.2021 виконання завдань з індивідуальних планів роботи науково-педагогічних працівників.

6. Деканам факультетів, завідувачам кафедр, кураторам академічних груп, керівникам структурних підрозділів забезпечити моніторинг захворюваності на ГРВІ та COVID-19 серед усіх співробітників і студентів університету та надавати щоденно інформацію керівнику навчального відділу БЄЛЯКУ П.О. для її узагальнення та звітування.

7. Зобов’язати усіх працівників та студентів університету використовувати засоби індивідуального захисту (респіратор або маску) на території і у навчальних корпусах університету.

8. При вході на територію або до навчальних корпусів університету здійснювати термометрію працівників і студентів університету, а також сторонніх осіб.

9. Не допускати працівників із симптомами вірусного захворювання.

10. Посилити контроль за дотриманням працівниками санітарно-гігієнічних норм.

11. В.о. проректора з АГР РИЖКОВУ О.М. організувати та забезпечити посилення дезінфекційного режиму та щоденної санітарної обробки приміщень на території університету та гуртожитків.

12. Службі охорони університету та черговим корпусів посилити контроль за допуском сторонніх осіб та відвідувачів на територію університету задля дотримання ними карантинних вимог.

13. Директору центру культури та дозвілля ЦВІГУН С.М. та іншим керівникам структурних підрозділів університету заборонити проведення культурно-масових заходів до завершення обмежувальних заходів в місті Мелітополі установлених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

14. Завідувачу кафедри фізичного виховання і спорту ГАЗАЄВУ В.Н. заборонити проведення всіх масових спортивних заходів, крім офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів.

15. Працівникам університету, які мають протипоказання до вакцинації проти гострореспираторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2, надати до відділу кадрів медичну довідку за формою № 028-1/о, затверджену наказом МОЗ України від 02.11.2021 № 2394.

16. Деканам факультетів, директорам коледжів, керівникам структурних підрозділів продовжити проведення роз’яснювальної роботи серед здобувачів вищої освіти щодо необхідності вакцинації від COVID-19. Списки студентів, які бажають вакцинуватися надавати до медичного пункту університету.

Ректорат