Привіт, друже! ?Настав час поговорити про студентське самоврядування нашого університету⌛️

Студентська Рада Таврійського ДАТУ – це велика та дружня команда студентів-активістів, що займається організацією студентського дозвілля в університеті та допомагає студентам у вирішенні їхніх питань. Наша Студентська Рада – найбільша в Україні!

За якими напрямами працює студрада? ?

Вона має 9 секторів, що постійно взаємодіють, між собою. Це: Науковий, Культурно-масовий, Спортивний, Соціальний, WEB, Інформаційний, Профорієнтаційний, Організаційний та Навчальний сектори.

Як студент знаходить себе у студактиві? ?

Наведемо декілька прикладів?

??‍♀️Анастасія, студентка, навчається на першому курсі факультету Агротехнологій та Екології . Вона працює дитячим аніматором на святкових заходах, тому обрала профорієнтаційний сектор, бо профорієнтація – це постійний конект із молоддю, що їй довподоби. ?

??‍♀️Єлизавета, студентка другого курсу, навчається на факультеті Економіки та Бізнесу, знайшла себе на посаді секретаря-скарбника, це, як-ніяк, – взаємодія з бюджетом студради та написання звітів. Для неї ці заняття слугують крутою практикою.??‍?

??Іван, студент другого курсу, навчається на факультеті Енергетики та Комп’ютерних технологій. Він, зі своєю командою, займається створенням візуалу на сторінці студентської ради, тобто наш WEB-дизайнер. Для нього, це відмінна можливість, одночасно, попрактикуватися й зайнятися улюбленою справою!??‍?

Що студрада дає студентові? ☺️

Студрада прокачує безліч корисних навичок, що будуть потрібні завжди. Це – організованість, уміння працювати в команді, креативне мислення, відповідальність, субординація, уміння ставити та структурувати задачі та виконувати їх, ораторське мистецтво та безліч інших, не менш важливих, скіллів? Окрім цього, найактивніші мають можливість отримати різні стипендії та премії?

Наша команда, з нетерпінням, чекає саме на тебе! Вступай до Таврійського Державного Агротехнологічного Університету імені Дмитра Моторного та прокачай свою особистість разом з нами! ?

#ТДАТУ #вступ2022 #день_відкритих_дверей #ВступникуТДАТУ #умови_вступу_ТОТ #державнезамовлення #квота2