Привіт, друже! ?? Залишились останні кроки до твого насиченого університетського життя. ?Ми віримо, що в тебе все вдасться, тому вже зараз хочемо розповісти про твої майбутні перемоги та звершення в ролі студента!?

Роки навчання – це час можливостей зробити та досягти будь-чого!? Наш ТДАТУ знає, що означає отримувати бажаний результат, тож завжди сприяє та допомагає знайти саме те, що забажаєш втілити Ти!?

Минулого навчального року, команда студентської ради ТДАТУ почала активно діяти задля досягнення мети: стати лідером серед університетських громад аграрних закладів освіти України.?? Першим кроком стало отримання гранту на реалізацію проекту «Студентський Hub»?, який ми виграли на облаштування власного хабу для всебічних потреб студентів.

???Залучивши до справи наші завзятість, креатив та велике бажання йти до мети, ми змогли втілити в життя, здавалось би, неосяжну мрію.??

Йдучи далі, крок за кроком, ??️ми збагнули, ?що хочемо допомогти усім студентам нашого університету так само повірити у власні сили.?? Тож зробили Telegram-канал, де постимо усі можливі ініціативи для вдалого старту саме Твоєї ідеї: посилання.

Ідея – зерно можливостей?, дії – початок успіху!? Коли ще розвиватись, як не в час студентства? Де ще досягати висот, як не в колі однодумців? 

Не втрать власних можливостей, вирішивши, що грант – щось страшне і недосяжне. Ми знаємо, як досягти мети і допоможемо зробити це Тобі!?

Вибирай успішне та яскраве майбутнє! Обирай Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного!??

Студентська рада ТДАТУ чекає на тебе!!

Потрібна консультація? Пиши та телефонуй сюди?

Наш офіційний сайт: http://www.tsatu.edu.ua,  на який ти завжди можеш перейти та, за потреби, знайти відповіді на усі хвилюючи питання самостійно.

? Вступник на Facebook Instagram | Instagram студрада | Telegram | сайті 

✏️ Інформація вступнику бакалавр | магістр

? Відео про університет YouTube

⁉️ З питаннями в телеграм-чат 

#ТДАТУ #вступ2022 #день_відкритих_дверей #ВступникуТДАТУ #умови_вступу_ТОТ #державнезамовлення #квота2