Дієвим механізмом підвищення рівня конкурентоспроможності молоді на ринку праці є поліпшення якості підготовки спеціалістів і забезпечення необхідного рівня освітніх послуг.

З цією метою на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи відбулась традиційна зустріч зі студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з метою обговорення структури і змісту освітньої програми для подальшого її удосконалення та актуалізації.

Гарант освітньої програми, завідувач кафедри ХТ та ГРС Олеся Петрівна Прісс ознайомила здобувачів вищої освіти із комплексом освітніх компонентів в межах спеціальності, переліком обов’язкових та вибіркових навчальних дисциплін і логічною послідовністю їхнього вивчення, а також очікуваними результатами навчання.

Студенти з великим інтересом слухали виступ і внесли свої пропозиції щодо змісту освітньої програми. Ці рекомендації будуть враховані для удосконалення освітньої програми та актуалізації її змісту відповідно до вимог ринку праці.

Валентина Жукова,
Доцент кафедри ХТ та ГРС