У Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного відбулась підсумкова атестація зі спеціальності 181 «Харчові технології» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти. З урахуванням ситуації в країні та університеті, підсумкова атестація відбулась у дистанційному форматі за допомогою платформи відео конференцій Zoom.  

Екзаменаційна комісія призначена у складі: голова – директор українсько-іспанського ТОВ «Урожай», директор і засновник ТОВ «Майстерня пончиків» Олексій Пучков, та її члени – д.т.н., професор кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Олеся Прісс, д.т.н., професор кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Марина Сердюк, д.т.н., професор кафедри обладнання переробних і харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика Володимир Ялпачик, д.пед.н., професор кафедри обладнання переробних і харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика Олена Тітова.

Здобувачі вищої освіти освітнього рівня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» продемонстрували глибокі знання з профілюючих дисциплін і успішно склали атестаційний кваліфікаційний екзамен. Вітаємо випускників спеціальності 181 «Харчові технології» та бажаємо успіхів у всіх починаннях і досягти вершин професійної майстерності.