У перший день липня 2016 року у ВСП «Новокаховський коледж Таврійського ДАТУ» відбувся випускний вечір. Почесним гостем на святі був мер міста Нова Каховка Коваленко Володимир Іванович.

Приваблива квіткова арка, зворушливі слова звернення до випускників на вході в коледж. Різнобарвність святкового вбрання випускників, викладачів та батьків неначе суцільна палітра милувала око, тішила серця.

Святкові емоції переповняли всіх. Незабутній прощальний бал випускного вечора запросив до актової зали, сцена якої скоріше нагадувала зіркове небо з неповторним мерехтінням світла, додаючи натхнення всім учасникам свята.

Неповторні хвилини під час виконання гімну України та коледжу змушують задуматись, зібратись з думками і відчути гордість за свою країну та коледж. А музична композиція «Молитва за Україну» пронизливо закликала об’єднатися у любові та злагоді.

Урочиста мить! Для вручення дипломів на сцену піднімається директор коледжу Іванов Г.І. та завідуючі відділеннями: «Правознавство та землевпорядкування» – Вітовщик О.А., «Механізація, електрифікація і гідромеліорація аграрного виробництва» –  Гребінчак О.І., «Економіка та комп’ютерні технології» – Гайбура Т.А., заочне відділення – Іванова Р.Ф.

Щирі батьківські поради випускникам від мера міста Коваленка В.І. звучали як заповіт, як дороговказ для кожного особисто. Своїм життєвим досвідом, своїми спостереженнями та переживаннями Володимир Іванович прагнув від всього серця надихнути молоде покоління аграріїв для подальшої самостійної життєвої дороги.

Теплі слова подяки від випускників викладачам нагадали пройдений шлях до вершини професійної майстерності.

Ще одна урочиста мить, яка вже протягом 16 років стала традицією нагороджувати кращих випускників за наполегливість у навчанні, за активну громадську позицію. Це ті студенти, які наповнювали своє студентське життя, життя групи, коледжу позитивною енергією, не були байдужими.

Нагородження відбулось за наступними номінаціями:

–     «Гордість коледжу» – Владислав Савченко, технік-механік сільськогосподарського виробництва;

–     «За наполегливість у навчанні» – Дмитро Тимко, фахівець з інформаційних технологій;

–     «За активну громадську позицію» – Любов Полещук, технік-землевпорядник;

–     «Староста року» – Тетяна Клинько, молодший спеціаліст з економіки підприємства;

–     «За любов і відданість коледжу» – Валерія Богомолова, молодший спеціаліст з права;

–     «Лідер студентського самоврядування» – Владислав Сіроштан, технік-електрик;

–     «Творча особистість року» – Аліна Овдієнко, молодший спеціаліст з права;

–     «Золотий голос» – Марина Спутай, молодший спеціаліст з права.

А найголовнішу нагороду «Золота Афіна» заслужено отримала молодший спеціаліст з права – активна, відповідальна, талановита Катерина Хиць.

Щиро бажаємо вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!

Нехай знання, отримані в коледжі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!

Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!

Колектив ВСП  «Ногайський коледж ТДАТУ»