До уваги громадян України – студентів Таврійського державного агротехнологічного університету !

Розпочинається конкурсний відбір громадян України, чоловічої та жіночої статі, які мають або здобувають освітній ступінь вищої освіти не нижче бакалавра (III-VI курс) очної (денної, вечірньої) і заочної (дистанційної) формами навчання, які добровільно виявили бажання проходити військову підготовку за програмою офіцерів запасу на кафедрі військової підготовки Запорізького національного технічного університету.

Кандидатами до вступу на навчання можуть бути тільки громадяни України, придатні до військової служби за станом здоров’я, якщо їм станом на 01.09.2018 р. не виповнилось 40 років.

Конкурсний відбір складається з:

  1. Рівня успішності навчання:

для студентів ВНЗ середній бал за 1-3 семестри (подає деканат);

для тих хто здобув освітній ступінь вищої освіти не нижче бакалавра – середній бал з додатку до диплому.

  1. Заліку з оцінки рівня фізичної підготовки.
  2. Заліку з оцінки рівня засвоєння студентами програми допризовної підготовки для юнаків (шкільний курс ” Захист Вітчизни “) або медично-санітарної підготовки для осіб жіночої статі (шкільний курс “Основи медичних знань”) та професійного психологічного відбору студентів.

Вартість військової підготовки складає, приблизно 4000 грн. за 1 семестр навчання ( за кошти фізичних осіб).

Після закінчення навчання на кафедрі військової підготовки випускники отримують військове звання «молодший лейтенант запасу», що дає можливість на працевлаштування в військових частинах і формуваннях Міністерства Оборони України, Служби Безпеки України, Міністерства Внутрішніх Справ, Державної пенітенціарної служби України, Національної Гвардії України.

Кандидатам по всім питанням звертатися на кафедру військової підготовки за адресою м. Запоріжжя, вул. Цимлянська 23. Проїзд трамваєм № 3, 12 до зупинки “Цимлянська”. тел.: 769-00-01 – завідувач кафедри полковник Альохін Костянтин Васильович;

769-00-02 – заступник завідувача кафедри з НР полковник Коробов Олександр Валентинович. В Мелітополі  звертатися за

адресою   м.   Мелітополь,   проспект   Б.Хмельнииького,   20   каб.   9.119   –   начальник   військово-мобілізаційного підрозділу Крутіков Павло Леонідович 0965482451.