Продовжується навчання студентів з Миколаївського національного аграрного університету (3 курс) та Херсонського державного аграрного університету (магістри) спеціальності «Агрономія» у ТДАТУ.
6 лютого 2018 року ранок розпочався зустріччю гостей з ректором ТДАТУ, доктором технічних наук, професором, членом-кореспондентом НААН України, Заслуженим працівником освіти України Кюрчевим Володимиром Миколайовичем, деканом факультету АТЕ Івановою Іриною Євгеніївною та деканом факультету МТФ Кюрчевим Сергієм Володимировичем Володимир Миколайович звернувся з привітальним словом до студентів, побажав яскравих вражень, плідного навчання та вручив пам’ятні подарунки на згадку про навчання у нашому виші.

Увечорі 06.02.18. студентська рада влаштувала перегляд кінофільму в студентському центрі ТДАТУ.

Не менш цікавим був і третій день, який розпочався з кураторської години, на якій представники Приазовського національного парку презентували  інформацію про водно-болотні угіддя.

Завершенням цього дня став відпочинок у JUMP CITY на роликах.

Ще багато цікавих зустрічей, запланованих студентськими радами факультетів АТЕ та МТФ за підтримки  студентської ради університету,чекає хлопців та дівчат у нашому ТДАТУ.

Заступник декана з ОВР Шлєіна Л.І.