БУДЕНКО Сергій Федорович

14 березня 1947 р. –  13 грудня 2018 р.

13 грудня на 72 році життя пішов із життя наш друг і колега, викладач і чудова  людина  БУДЕНКО Сергій Федорович.  Він відрізнявся винятковою працьовитістю, був справжнім професіоналом своєї справи, відданою та  шанованою людиною.

Свою трудову діяльність розпочав у  Мелітопольському інституті механізації сільського господарства в 1974 році на посаді старшого лаборанта кафедри ремонту машин. Понад сорок років він присвятив науковій та викладацькій діяльності в нашому навчальному закладі.

Маючи високу професійну підготовку Сергій Федорович читав лекції і проводив заняття на високому науковому і методичному рівні. Приймав активну участь у громадському житті університету.

Сергій Федорович користувався повагою і заслуженим авторитетом серед студентів і співробітників університету. Його самовіддана праця 20 разів відзначалася в наказах ректора по університету.

Все його життя  – безкінечна відданість обраній справі. Він завжди був чуйним і небайдужим до чужих проблем, простягав руку допомоги, підтримував не тільки словом, а й ділом. Повсякденне спілкування з Сергієм Федоровичем приносило не тільки позитив, радість і заряд енергії, а й допомагало кожному збагатити себе цінним досвідом, якого у нього було дуже багато і яким він щедро ділився з усіма бажаючими.

У цей траурний день висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким, всім хто знав і любив Сергія Федоровича. Світла пам’ять про цю енергійну і світлу людину збережеться в наших серцях, а його ім’я – в історії нашого університету.

                                  Як день ти згас, пішов від нас,Безымянный

                                           З життям так  рано розлучився…

                                               Та знай, наш рідний, що в серцях             

                               У нас на вік  ти залишився

 

Прощання з Сергієм Федоровичем

відбудеться 15 грудня об 1100 годині

за адресою: вул. Казарцева, б. 12, кв. 18