Для людини, що прагне досягти професійного успіху та визнання, дуже важливо вивчати приклади успішних компаній, та спілкуватися з людьми, які вже є професіоналами своєї справи. Бо хто може краще навчити секретам успішного господарювання, як не люди, що вже пройшли цей шлях!

ТОВ “Біол” – провідний український виробник литого посуду з алюмінію та чавуну. Компанія відома на ринках України, країнах СНД і Європи вже 19 років.  Студенти спеціальності «Економіка» мали можливість побувати у цехах підприємства та побачити виробничий процес на власні очі. Та найбільш продуктивною, з точки зору фахової підготовки, була зустріч з керівниками планово-економічного, маркетингового та міжнародного відділів. Більш за все студентів цікавили особливості роботи компанії на ринках європейських країн, а саме: шлях «Біол» на ринок Європи, основні конкурентні переваги компанії, особливості сертифікації та стандартизації продукції (компанія має міжнародний сертифікат на систему управління якістю ДСУ ISO 9001: 2009, тому контролює якість і безпечність на всіх стадіях процесу від закупівлі сировини до утилізації відходів), специфіку електронного документообігу, цінову політику підприємства, ключові показники ефективності та інше. Крім того майбутні фахівці мали можливість дізнатися про кадрову політику компанії та вимоги роботодавців до потенційних співробітників.

Зустріч була цікавою та плідною. Студенти отримали захоплюючі незабутні враження від екскурсії та зустрічей зі фахівцями відповідних служб підприємства.

Кафедра економіки дуже вдячна керівництву ТОВ «Біол» за надану можливість та висловлює сподівання на подальшу плідну співпрацю! Дякуємо також доцентам кафедри Бакіній Тетяні Володимирівні та Краснодєд Тетяні Леонідівні за організацію заходу!

За матеріалами: кафедра економіки