30 січня, в Центрі культури та дозвілля ТДАТУ відбулася перша в цьому році гра Ліги КВК “Кубок Таврії” – Зимовий кубок. Оскільки гра проходила напередодні Дня всіх закоханих, її темою була “любов”. Участь в КВК традиційно взяли п’ять команд, кожна з них представляла свій факультет. Глядацька зала була переповнена. Бажаючих повболівати за улюблені команди виявилося чимало.

У першому конкурсі під назвою “візитка” команди в гумористичній формі представили себе глядачам і журі. Другим конкурсом був “біатлон”, де капітани команд по черзі зачитували жарти зі сцени. Журі оцінювало харизму часників та гумор. Далі команди показали всю свою майстерність у конкурсі “Розминка”. Студенти демонстрували свою дотепність і швидкість мислення, відповідаючи на питання від журі і учасників інших команд. Заключним конкурсом був «СТЕМ» із зіркою”. В якості зірок зі студентами виступали їх викладачі.

За підсумками гри місця розподілилися наступним чином. П’яте місце посіла команда “Енергія” (Енергетичний факультет), на четвертому місці – “Хороша команда” (ФЕБ). Третє місце журі присудило команді “Всюди буду” (факультет ІКТ), на другій сходинці опинилася команда “Всі свої” (факультет АТЕ), а переможцями стали студенти з команди “Тіпочки” (МТФ).

Ця гра КВК надовго залишиться в пам`яті глядачів. Перемога команди майбутніх механіків  стала вже четвертою поспіль. Церемонію нагородження проводив проректор з НПР О.П. Ломейко та голова студентської ради Надія Шац.

Попереду ще дві гри: Весняний кубок та головна гра на Кубок ректора.

За матеріалами: факультет МТ