16 травня в Мелітополі стартував IX Міжнародний фестиваль вокального естрадного мистецтва «Медовий край».

В цьому році в майстерності естрадного виконання змагалися 41 учасник з України, Румунії, Білорусі та Молдови. Більшість з них мелітопольці: солісти ТДАТУ, вокальні колективи та сольні виконавці МДПУ, учні училища культури, вихованці Палацу дитячої та юнацької творчості, учні школи-інтернату «Творчість», ЗОШ № 1, 7, 14, 23, 24, ліцею-інтернату.

Серед журі: професор національної музичної академії України ім. П. Чайковського Сергій Намолов, директор Навчально-наукового інституту соціально-педагогічного та художнього освіти Олена Федорова, завідувач кафедри інструментального виконання і музичного мистецтва естради МДПУ Марина Білецька і доцент цієї ж кафедри Олександр Стотика, учитель-методист ЗОШ №1 Наталя Охотницька, генеральний секретар федерації асоціацій центрів і клубів ЮНЕСКО Євгена Урсу, доцент кафедри теорії і методики музичної освіти і хореографії Микола Федоров і заступник директора музичної ш коли №1 Ангеліна Нейкова.

Проходив конкурс у два тури: у першому турі учасники виконували композиції зарубіжної естради, в другому турі – естрадні пісні країни учасника. Концертні слухання проходили за чотирма освітнім категоріям: загальноосвітні навчальні заклади, навчальні заклади III рівня акредитації, педагогічні навчальні заклади III-IV рівнів акредитації та мистецькі навчальні заклади III-IV рівнів акредитації.

Солісти вокально-хорового колективу «Music Land» ТДАТУ:

(Керівник-Щиголева Анжеліка Володимирівна)

– Пузанов Дмитро

– Руденко Олександр

– Безверхняя Аліна

Удостоєні звання лауреатів ІІІ ступеня !!!

Вітаємо Вас! Бажаємо нових перемог!

За матеріалами: керівник вокально-хорового колективу Щиголева А.В.