измаилДопомогти випускникам обрати професію, яка буде приносити задоволення та прибуток. Правильний вибір професії значною мірою гарантує молоді ефективне використання її сил і знань. З цією метою викладачі Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного проводять профорієнтаційну роботу в різних регіонах.

Питань у випускників стосовно складання ЗНО та особливостей вступної кампанії стало ще більше: перенеслися строки пробного ЗНО та основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання знань. Відповідно і початок вступної кампанії у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного залежить від дат проведення ЗНО та епідеміологічної обстановки в країні. Але на вибір учнів мають вплив не лише особисті зустрічі та думка батьків, а й інформаційна обізнаність майбутніх здобувачів вищої освіти.

Профорієнтаційна робота в Ізмаїльському районі, який закріплено за кафедрою електротехнології і теплові процеси, проводиться впродовж 10 років. За останні 5 років до університету вступили тільки на очну форму навчання 58 випускників відділення “Електрифікації і автоматизації сільського господарства” Ізмаїльського агротехнічного коледжу завідуючим якого є Ілля Власой.

Подано об’яву про набір абітурієнтів у ТДАТУ до редакції районної газети «Собеседник Измаила». Університет постійно підтримує зв’язок з керівництвом Ізмаїльського агротехнічного коледжу, директором якого є Марк Чолак.

За матеріалами: Олександр Орел,

доцент кафедри ЕТТП