Колектив Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного вітає з ювілеєм члена-кореспондента НААН України, доктора технічних наук, професора, проректора з наукової роботи Володимира Надикто.

За Вашими плечима – багатолітній досвід і визнання на освітянській та науковій ниві. Завдяки наполегливій, творчій праці, компетентності, високому професіоналізму Ви здобули шану та повагу серед колег, як в Україні, так і за кордоном.

У день Вашого ювілею, шановний Володимире Трохимовичу, бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, невичерпної енергії та нових творчих успіхів. Зичимо Вам невпинного руху вперед, нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка з боку колег та однодумців, а професійна діяльність буде сповнена задоволення і творчими перемогами.

Хай нива Вашого життя щедро колоситься щастям, а тепло наших сердець наповнює Вас невичерпною енергією й оптимізмом! Нехай Ваше самовіддане і бездоганне служіння університету наближає у світле майбутнє рідної України!

З повагою, колектив
Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного