Заходи до Дня Миру в Україні проводяться Молодіжною організацією “СТАН” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Парнерами проєкту в місті Мелітополі стали БО «БФ «МЛТ МУЗЕУМ+» та Мелітопольський міський краєзнавчий музей.

18 вересня упарку культури і відпочинку ім. Горького, біля фонтану, пройшов Відкритий діалог з громадою про можливості та засоби миробудування на всіх рівнях життя. В діалозі прийняли участь більше 60 містян та гостей міста, з них: представники управління культури та молоді, Мелітопольського міського краєзнавчого музею, інших установ міста, шкільні освітяни, бізнес-тренерка, пенсіонери та домогосподарки.

Відкриті миротворчі діалоги на вулицях України – це дружній простір для обміну думками між звичайними людьми різного віку, сфер діяльності та інтересів, але об’єднаними спільними ідеями та цінностями “позитивного миру”, прав людини, добросусідства і відповідальності, гідності та рівності.

У Мелітополі за відкритим столом зібрались чудові активні громадяни, зацікавлені у розбудові та розвитку мирного суспільства.

Студрада ТДАТУ