Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного пропонує майбутнім студентам освітню програму ОП “Харчові технології”.

Харчування – базова потреба людства, тому харчова промисловість України навіть в умовах економічної кризи продовжує активно нарощувати обсяги виробництва.

Спеціальність «Харчові технології» – це сучасна спеціальність. У ТДАТУ здійснюється підготовка фахівців з харчових технологійі за освітніми рівнями “Бакалавр”, “Молодший бакалавр”, “Магістр”.

Під час навчання поєднується теоретична та практична підготовка на базі власних навчально-наукових лабораторій, підприємств харчової галузі України, Європи, з залученням практичних фахівців промисловості до освітнього процесу.

Основні дисципліни фахової підготовки:

✏ Технологія молока і молочних продуктів,
✏ Технологія м’яса, м’ясопродуктів і риби,
✏Технологія консервування плодів та овочів,
✏Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів, ✏Технологія бродильних виробництв,
✏Проектування підприємств харчової промисловості з основами промбудівництва, ✏Культивування їстівних грибів,
✏Маркетинг і логістика харчової промисловості.

Випускники можуть працювати на посадах:

  • Технолог харчового виробництва,
  • Фахівець з виробництва молочних чи м’ясних продуктів, борошняних, кондитерських виробів;
  • Фахівець з бродильного виробництва та виноробства;
  • Фахівець з технології харчування.

Наші успішні випускники:

Постав питання студенту ОП:

Реєструйтеся і долучайтеся до знайомства з ТДАТУ

5 хештегів, що асоціюються із спеціальністю

#харчовий технолог, #технологія харчування, #лабораторія культивування грибів, #виробництво харчових продуктів