Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного пропонує майбутнім студентам освітню програму ОП “Харчові технології”.
Харчування – базова потреба людства, тому харчова промисловість України навіть в умовах економічної кризи продовжує активно нарощувати обсяги виробництва.
Спеціальність «Харчові технології» – це сучасна спеціальність. У ТДАТУ здійснюється підготовка фахівців з харчових технологійі за освітніми рівнями “Бакалавр”, “Молодший бакалавр”, “Магістр”.
Під час навчання поєднується теоретична та практична підготовка на базі власних навчально-наукових лабораторій, підприємств харчової галузі України, Європи, з залученням практичних фахівців промисловості до освітнього процесу.
Основні дисципліни фахової підготовки:
✏ Технологія молока і молочних продуктів,
✏ Технологія м’яса, м’ясопродуктів і риби,
✏Технологія консервування плодів та овочів,
✏Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів, ✏Технологія бродильних виробництв,
✏Проектування підприємств харчової промисловості з основами промбудівництва, ✏Культивування їстівних грибів,
✏Маркетинг і логістика харчової промисловості.
Випускники можуть працювати на посадах:
- Технолог харчового виробництва,
- Фахівець з виробництва молочних чи м’ясних продуктів, борошняних, кондитерських виробів;
- Фахівець з бродильного виробництва та виноробства;
- Фахівець з технології харчування.
Наші успішні випускники:
- Олексій Пучков, директор україно-іспанського ТОВ «Урожай»
- Олексій Ковалевич, директор у Beverage Trading Company
- Сергій Макогон, технолог у «Грибний лікар»
Постав питання студенту ОП:
Реєструйтеся і долучайтеся до знайомства з ТДАТУ
5 хештегів, що асоціюються із спеціальністю