Привіт, друже ?, якщо в тебе виникли питання щодо обрання своєї майбутньої професії?, то зараз ми познайомимо тебе з найбільш затребуваними професіями, які ти можеш опанувати у ТДАТУ. ?

?IT-спеціаліст??‍????

122 Комп‘ютерні науки

У сучасному світі активно розвивається IT-індустрія. Ні для кого не секрет, що світ комп’ютерних технологій рухається семимильними кроками, а професія IT-спеціаліста стає з кожним роком дуже перспективною.

А саме, попит зростає на кваліфікованих фахівців з розробки сайтів та мобільних додатків. У IT-спеціалістів зарплата одна з найвищих в Україні.

?UX/UI дизайнер та Моушен-дизайнер???

131 Прикладна механіка

Комп’ютерне проектування і дизайн  закладає основи здатності до аналізу, прогнозування, проектування та прийняття рішень в складних системах різної природи на основі системної методології, формування засобами дизайну естетично досконалих об’єктів у промисловій сфері та здійснення діяльності, пов’язаної з комп’ютерним моделюванням об’єктів різних галузей промисловості.

? Комп’ютерний інжиніринг харчових і переробних виробництв??‍♂️?

133 Галузеве машинобудування 

Величезна кількість підприємств харчового і переробного машинобудування, не тільки в Україні, а й за її межами, потребує фахівців, обізнаних у питаннях інжинірингу в поєднанні з інноваційними сучасними комп’ютерними технологіями. Під час навчання, студенти набувають навички розробки нових та вдосконалення наявних конструкцій різних машин та впровадження комп’ютерних технологій у харчове та переробне виробництво.

?Агроінженер, агроном??

208 Агроінженерія

201 Агрономія

Сільськогосподарська сфера багато років залишається однією з найбільш прибуткових галузей. Менеджери з продажу аграрного обладнання, агроінженери, логісти, агрономи – ці професії завжди в пошані і високо оплачуються роботодавцем.

?Менеджер??‍????

281 Публічне управління та адміністрування

Менеджер – це працівник компанії, який займається управлінням, керує командою та відповідає за використання ресурсів. Цей спеціаліст планує, організовує, координує та контролює практично усі процеси, які відбуваються в компанії. Відповідає за успішність організації, слідкує за ефективністю роботи всієї команди, певної групи чи напрямку діяльності.

На сьогоднішній день, менеджер є затребуваним практично у всіх сферах діяльності. Такий спеціаліст має можливість швидко знайти роботу у провідних компаніях України.

?Вибирай якісну і сучасну освіту! Вибирай Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного?

Абітурієнтів та здобувачів запрошуємо долучитися до ТДАТУ у соціальних мережах, щоб своєчасно отримувати актуальну і важливу інформацію.

Вступник на Facebook | Instagram | Instagram студрада | Telegram  | сайті 

Інформація вступнику бакалавр | магістр

Відео про університет YouTube

З питаннями в телеграм-чат

 Долучайтесь до спільноти ТДАТУ!

#ТДАТУ #вступ2022 #день_відкритих_дверей #ВступникуТДАТУ #умови_вступу_ТОТ #державнезамовлення #квота2