Успішна діяльність будь-якого колективу в більшій мірі залежить від його керівника. Саме вміле та грамотне керівництво є основою злагодженої діяльності певної групи людей! Й немає значення великою чи малою є ця група! Чітка робота маленького гвинтика є підґрунтям вдалої та безперебійної діяльності великого механізму!

Таким «гвинтиком» у складному механізмі вищого навчального закладу є академічна група, на чолі якої стоїть староста.

Старости академічних груп, курсів, потоків утворюють старостат – активний помічник деканатів у організації навчального процесу на факультетах.

Згідно плану роботи засідання старостату на факультеті економіки та бізнесу відбувається щовівторка потягом усього навчального семестру.

Першому засіданню старостату цього навчального року передували збори академічних груп, на яких відбулося обрання та переобрання старост груп, або підтримання їх повноважень.

У своєму оновленому складі старостат факультету зібрався на своє перше засідання цього вівторка на платформі ZOOM.

На початку засідання старостам було представлено оновлений деканат факультету економіки та бізнесу.

Далі зі словами привітання звернулась до усіх присутніх в.о. декана факультету д.е.н., доцент Ірина Колокольчикова, яка висловила надію на плідну сумісну роботу старост й деканату та окреслила основні вимоги щодо роботи старостату в осінньому семестрі.

Заступники декана факультету з навчальної роботи Наталя Кукіна та Олена Васильченко окреслили першочергові задачі та поставили ряд завдань, що наразі потребують негайного вирішення.

Під час спілкування старости груп встигли познайомитись один з одним та з’ясувати основні питання, що хвилюють студентів факультету.

Співробітники деканату відповіли на питання старост щодо організації та здійснення навчального процесу у першому півріччі.

Час летів на стільки швидко, що лише час розпочинати навчання на третій парі змусив поставити крапку в зустрічі!

Олена Васильченко,
заступник декана ФЕБ з навчальної роботи