У кровопролитній війні, що розв’язала рф, гинуть найкращі сини та доньки України. Днями стало відомо про загиблого співробіника Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.

49-річний Олексій Козачек працював асистентом кафедри геоекології та землеустрою, з початком повномасштабної війни він пішов добровольцем на захист нашої Батьківщини та рідного Мелітополя.

15 грудня боєць загинув на запорізькому напрямку, однак про це стало відомово лише декілька днів тому. Олексій був командиром відділення протитанкового артилерійського дивізіону, який займався протидією танковому наступу з боку росії.

Крім того, він був генеральним директором ТОВ «Геоінформаційна компанія «КАДАСТР».

Друзі та колеги згадують Олексія як добру та чуйну людину, яка віддано любила свою Батьківщину.

В Олексія Козачека залишилися дружина та двоє дітей.

Ось, що про нього на своїй сторінці у ФБ написала професорка кафедри геоекології та землеустрою Людмила Даценко:

“Загинув справжній воїн, справжній чоловік, справжній колега, професіонал геодезист, наш самий кращий стейк-холдер Олексій Козачек. Він воював на Запорізькому напрямку, артилеристом. Вороги влучили прямо туди, всі поранені, всіх спасали, врятували, лікують, а Льошка помер від травм. Він був неймовірної щирості й доброти, людина завжди на позитиві, у нього не було слова “НІ”, “НЕ МОЖУ”, “НЕ БУДУ”… ” Льоша, мені треба зробити дя акредитації о то…”… Людмила Миколаівна, проблем нема… все зробимо…” !!! От як ми без нього…? А як без нього родина? а як безнього вся Україна?”

Колектив Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного висловлює щирі співчуття сім’ї та близьким загиблого Героя.

Вічна пам’ять Герою!