Майбутні харчові технологи ТДАТУ продовжують засвоювати рецепти популярних страв різних країн світу.

На лабораторному занятті з дисципліни «Етнічні кухні» студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вчились готувати страви Скандинавії, Англії, Чехії та Республіки Гаваї.

Доцент кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Олена Григоренко ознайомила здобувачів вищої освіти з рецептами приготування чеського супа «Зельнячка», скандинавських фрикадельок з вершковим соусом, гавайських бургерів, англійських сконів на десерт.

Все це майбутні технологи харчової галузі приготували у лабораторії Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.

Кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи