Майбутні харчові технологи ТДАТУ продовжують засвоювати рецепти популярних страв різних країн світу.
На лабораторному занятті з дисципліни «Етнічні кухні» студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вчились готувати страви Скандинавії, Англії, Чехії та Республіки Гаваї.
Доцент кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Олена Григоренко ознайомила здобувачів вищої освіти з рецептами приготування чеського супа «Зельнячка», скандинавських фрикадельок з вершковим соусом, гавайських бургерів, англійських сконів на десерт.
Все це майбутні технологи харчової галузі приготували у лабораторії Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.
Кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи