Днями, в рамках круглого столу проєкту «Перспективи сталого розвитку сільських територій», організованого Українським національним інформаційним агентством «Укрінформ», зав. кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи ТДАТУ Олеся Прісс провела тренінг.
Через карантинні обмеження захід проводився у комбінованому форматі з онлайн-трансляцією в режимі реального часу на сайті та YouTube-каналі Укрінформу.
Учасниками заходу були власники гостинних садиб, яким Олеся надала рекомендації щодо систем управління безпечністю харчових продуктів, заснованих на принципах НАССР. Адже приведення продукції в відповідність зі стандартами HACCP є важливою вимогою, яку необхідно виконати українським підприємствам в рамках Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та перехід на європейські стандарти виробництва безпечних харчових продуктів.
Детальніше на сайті кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи.
Кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи