НАССРВикладачі та співробітники кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного  взяли участь у тренінгу «Практичні аспекти впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР». Тренінг проводився у конференц-залі Центру надання адміністративних послуг.

Перед освітянами та підприємцями, які здійснюють діяльність в сфері ресторанного господарства та спеціалістами з харчування у закладах освіти та охорони здоров’я виступили компетентні спікери. Експерт Асоціації з інтеграції НАССР в Україні Руслан Петренко та голова Асоціації з інтеграції НАССР в Україні Владислав Веремеєнко розкривали головні питання тренінгу.

В ході чотиригодинної зустрічі ментори прочитали змістовну лекцію, ввели присутніх у курс нововведень у сфері гігієнічно-санітарного законодавства України та дали вичерпні відповіді на усі поставлені питання.

Наприкінці зустрічі завідувачка кафедрою ХТ та ГРС – д.т.н., професор Олеся Прісс висловила свою готовність до надання консультацій підприємцям стосовно впровадження системи НАССР.

HACCP  – це система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. Система НАССР є науково обґрунтованою, що дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників.

За матеріалами сайту кафедри ХТ та ГРС