IMG-ca82a31b26e22a57aeabbcc1856d881f-V30 листопада 2018 року на базі Таврійського державного агротехнологічного університету відбулося засідання круглого столу за участю директорів шкіл с.м.т.  Михайлівки та Михайлівського району. Участь взяли директора КЗ «Дитячий центр» Семикіна Марія Миколаївна,а також Прокудіна Вероніка Анатоліївна, Вертелецька Марина Михайлівна, Шахова Валентина Анатоліївна, Дудко Людмила Анатоліївна, Баздирєва Ольга Василівна, Рябчук Тетяна Федорівна, Трофименко Валентина Миколаївна, Михайлишина Наталія Анатоліївна, Заставська Наталія Олексіївна, Касьянова Анжела Олександрівна.

ТДАТУ представило керівництво університету – ректор, д.т.н., професор, член-кореспондент НААН України, Кюрчев В.М., проректор з навчальної роботи, к.т.н., доцент Ломейко О.П., а також декан факультету ІКТ, к.т.н., доцент Вершков О.О. Присутні були завідувачі кафедр та студенти, зокрема випускники Михайлівських шкіл, які зараз навчаються в університеті.

Одна з важливих тем заходу – конструктивне обговорювання питання реформування середньої загальноосвітньої та вищої шкіл.

Ректор ТДАТУ надав інформацію про наукові підходи та досвід управлінської діяльності, про відкриття в університеті нових сучасних спеціальностей, про розвиток дуальної системи навчання. Володимир Миколайович підкреслив, що випускники ТДАТУ, в більшій кількості, працевлаштовані, а це є безумовно гарним показником.

Далі, проректор Ломейко О.П. презентував присутнім основні напрямки розвитку та досягнення ТДАТУ за останні роки.

Під час заходу директорам шкіл було проведено екскурсію основними навчальним корпусами, навчальними аудиторіями, та представлено обладнання, за допомогою якого проходять практичні заняття студенти. Володимир Миколайович подякував за співпрацю керівникам навчальних закладів і побажав їм натхнення та успіхів в роботі.