У сучасному темпі життя на відвідування бібліотеки залишається дуже мало часу. Тож коли такий шанс випадає прямо на робочому місці, доречно скористатись такою можливістю.

З метою підвищення якості інформаційно-бібліотечного забезпечення навчального процесу та наукової діяльності, 27 березня у читальній залі відбувся інформаційно-діловий захід -День кафедри у бібліотеці. Бібліотеку відвідали викладачі кафедри «Бізнес-консалтинг та міжнародний туризм» і «Публічне управління, адміністрування та право».

Для присутніх були підготовлені  перегляди фахових та періодичних видання з дисциплін кафедри.

Під час заходу присутні були ознайомлені з інформаційними послугами та  сервісами бібліотеки, правилами наповнення та розміщення публікацій у репозиторії  ElarTSATU. Для викладачів був підготовлений семінар «Хижацькі / фейкові / сміттєві видання. Як не втрапити в халепу?».

Свідченням актуальності Дня кафедри стало обговорення присутніми поповнення книжкового фонду книгами з дисциплін, що викладаються на кафедрі, доступ до електронної бібліотеки, інформаційна підтримка публікаційної активності науковця. Під час зустрічі викладачі мали змогу поставити запитання фахівцям бібліотеки і отримати на них вичерпні відповіді.

Ця зустріч стала корисною як для викладачів, так і для бібліотекарів. В ході спілкування були виробленні спільні позиції щодо подальшої ділової співпраці бібліотеки та кафедр.

Ми щиро вдячні викладачам за цікаву й продуктивну співпрацю!

Будемо раді новим зустрічам!

Наукова бібліотека ТДАТУ