На виконання рішення Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 щодо внесення змін до актів КМУ про запобігання поширення коронавірусної інфекції COVID 1914_020159_1122

НАКАЗУЮ:

  1. Продовжити карантин у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного, включаючи коледжі, до 11.05.2020р.
  2. Організацію освітнього процесу для здобувачів вищої освіти університету усіх спеціальностей, освітніх програм і форм навчання на період дії карантину продовжити шляхом дистанційного навчання на Навчально-інформаційному порталі.
  3. Директорам коледжів університету на період продовження карантину внести зміни до графіку освітнього процесу (при необхідності) та забезпечити виконання навчальних планів студентами коледжів з усіх спеціальностей шляхом дистанційного навчання.
  4. Керівнику навчального відділу БЕЛЯКУ П.О. за погодженням з деканами факультетів і керівником ННІЗУП внести зміни до графіків освітнього процесу здобувачів вищої освіти денної форми (додаток 1) та заочної форми навчання (додаток 2).
  5. Перенести відпрацювання окремих освітніх компонент весняного семестру 2019-2020 навчального року (крім випускних курсів) на осінній семестр 2020-2021 навчального року без внесення змін до навчальних (робочих навчальних) планів:
    • Захист курсових робіт (проектів) згідно з Додатком 3.
    • Захист курсових робіт (проектів), які є складовими навчальної дисципліни, згідно з Додатком 4, при цьому завершити вивчення дисциплін з відповідною формою контролю без врахування курсових робіт (проектів);
    • Навчальні і виробничі практики згідно з Додатком 5;
    • В індивідуальних планах роботи викладача на 2019-2020 навчальний рік в розділі з навчальної роботи вказати недовиконання відповідного навчального навантаження з освітніх компонент, що переносяться на 2020-2021 навчальний рік, за рахунок перевиконання навантаження з методичної та організаційної робіт на відповідну кількість годин.
  6. Деканам факультетів та керівнику ННІЗУП повідомити здобувачів вищої освіти про внесені зміни та організувати проведення екзаменаційних сесій згідно скорегованого графіку.
  7. Завідувачам кафедр і ведучим викладачам дисциплін до 27.04.2020р. розробити і оприлюднити на Навчально-інформаційному порталі окремим файлом «Індивідуальні плани дистанційного навчання» на період з 27.04.2020р. по 08.05.2020р. для самостійного вивчення дисциплін здобувачами вищої освіти усіх форм навчання і спеціальностей.
  8. Деканам факультетів, завідувачам кафедр, ведучим викладачам і кураторам груп забезпечити постійний контроль за виконанням здобувачами вищої освіти індивідуальних планів роботи з дистанційного навчання.
  9. Деканам факультетів, гарантам освітніх програм і завідувачам випускових кафедр продовжити підготовку на Навчально-інформаційному порталі здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти до державних кваліфікаційних екзаменів у 2019-2020 навчальному році у терміни встановлені графіком навчального процесу.
  10. Проректору з НПР ЛОМЕЙКО О.П. та членам Науково-методичної ради університету, на випадок подальшого продовження дії карантину, розробити та затвердити до 05.05.2020р. Тимчасовий порядок проведення екзаменаційної сесії
    у 2 семестрі 2019-2020 навчального року в ТДАТУ у дистанційному режимі.
  11. Деканам факультетів та завідувачам кафедри на період продовження дії карантину оновити індивідуальні завдання щодо дистанційної діяльності науково-педагогічних і педагогічних працівників кафедр з методичної, наукової і організаційної роботи.
  12. Директору Центру культури і дозвілля ЦВІГУН С.М., завідувачу кафедри фізичного виховання і спорту ГАЗАЄВУ В.Н. на період продовження дії карантину заборонити проведення масових заходів в усіх корпусах і на території університету та надати рекомендації щодо самопідготовки учасникам колективів художньої самодіяльності та спортсменам в умовах карантину.
  13. Продовжити на період дії карантину заборону на відрядження по території України та направлення за кордон науково-педагогічних і педагогічних працівників та співробітників університету, а також проходження закордонної практики здобувачами вищої освіти.
  14. Проректору з НРМД НАДИКТО В.Т., начальнику відділу міжнародних зв’язків ЄФІМЕНКО Л.М., деканам факультетів забезпечити контроль здобувачів вищої освіти та співробітників університету, які повернулися в період карантину із закордонної практики або стажування, зобов’язати їх провести самоізоляцію протягом 14 діб та пройти медичне обстеження щодо наявності короновірусної інфекції.
  15. Керівникам структурних підрозділів встановити для працівників університету, за можливістю, дистанційний режим роботи, осібам віком 60+ забезпечити самоізоляцію, а інший допоміжний і обслуговуючий персонал відправити на простій.
  16. Проректору з АГР РИЖКОВУ О.М., лікарю медичного пункту МОСКАЛЬОВІЙ Л.А., керівникам структурних підрозділів забезпечити на період продовження карантину виконання наказу №417-К від 25.03.2020р. щодо забезпечення режиму надзвичайної ситуації на території університету.
  17. Контроль за виконанням наказу покласти на проректора з НПР
    ЛОМЕЙКО О.П.