Шановний Володимире Миколайовичу!

Колектив Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного від щирого серця вітає Вас із подвійним ювілеєм, 65-річчям від дня народження та 45-річчям спільної долі з ТДАТУ!

Не покидаючи стін рідного навчального закладу, Ви пройшли дорогу від студента до ректора. На цьому шляху розкрилися найкращі Ваші якості: педагогічний і науковий таланти, управлінське обдарування.

Вітаємо Вас з ювілеєм, бажаємо, щоб найкращі миті у Вашому житті були ще попереду, щоб кожен день приносив радість і задоволення, а Ваша робота відкривалася новими, цікавими гранями.

Бажаємо завжди зберігати в собі той величезний заряд позитивної енергії, який передається всьому колективу ТДАТУ і надає впевненість у тому, що Університет під вашим керівництвом буде і далі розвиватися і вносити вагомий внесок в розвиток і зміцнення потенціалу Запорізького краю і України.

Відділ технічних засобів та забезпечення навчального процесу та інформації з нагоди ювілею Володимира Кюрчева підготував відеонарис “Жизнь считаю по счастливым датам”до ювілею ректора ТДАТУ Володимира Кюрчева.

З великою повагою,
колектив Таврійського державного
агротехнологічного університету
імені Дмитра Моторного