Редакційно-видавничий відділ підготував черговий, 308-й, номер університетської газети «Агро Таврія». На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у червні.

Переглянувши номер, можна дізнатися: про досягнення студентів Таврійського ДАТУ у фіналі всеукраїнського конкурсу «Агрополітичні дебати 2021», яке місце посідає ТДАТУ у рейтингу «ТОП-200 Україна» та хто в Університеті кращим куратором академічної групи став.

А також, читайте у номері: у ТДАТУ нагородили переможців Всеукраїнської олімпіади, студент Таврійського ДАТУ – призер конкурсу «Стратегічний розвиток аграрного сектору – бачення молодих українських спеціалістів», де молодь Мелітополя може навчатися на технічних спеціальностях та хто зі студентів Університету став майстром спорту України з боротьби сумо.

Друкований примірник завжди чекає на вас у читальному залі наукової бібліотеки, де зберігаються підшивки газети за всі роки її існування та в музеї університету. Ознайомитися з номером газети в електронному вигляді можна на веб сайті ТДАТУ.

Для цього треба перейти за посиланням.

Денис Водоп’янов,
начальник РВВ «Агро Таврія»