Університет Лотарингії пропонує 15 навчальних місць на магістерську програму «Бізнес адміністрування» на 2022–2023 навчальний рік.

Участь у програмі можуть узяти студенти, котрі закінчили 4-й рік бакалаврату в Україні.

Подавати свої кандидатури можуть студенти різних спеціальностей, у тому числі й несуміжних.

Учасники програми матимуть можливість навчатися в Школі менеджменту IAE Metz.

Вимогами до потенційних учасників програми є закінчений бакалаврат в Україні, рівень володіння французькою на рівні не нижче А2 (для суміжних спеціальностей: «Менеджмент», «Маркетинг», «Міжнародні економічні відносини», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») та рівень володіння французькою на рівні не нижче В1 для несуміжних спеціальностей.

Ступінь магістра зі спеціальності «Бізнес адміністрування» можна отримати протягом денного університетського року (семестр 1 і семестр 2).

Для українців, котрі виїхали з України після 24 лютого, є можливість оформлення соціальної стипендії, що покриватиме вартість навчання та проживання.

Для участі в програмі необхідно подати мотиваційний лист, резюме, рекомендаційний лист від викладача та витяг оцінок за бакалаврат.

Подати повний необхідний пакет документів або задати питання можна на пошту: pr@global-ukraine.org, вказавши в темі листа «MAE IAE Metz».

ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ