Екскурсія на підприємство сфери харчування завжди цікава для студентів-менеджерів з огляду на те, що у цій сфері особливо потрібні фахівці з менеджменту організаційної, кадрової, виробничої, комерційної, інвестиційної та збутової діяльності.

У сфері ресторанного господарства важливими є навички як ділового спілкування, так і спілкування з клієнтами, цінується фаховість у організації обслуговування, управління виробництвом.

Під час бесіди з власницею та, одночасно, керівником підприємства Світланою Стоячко студенти почули цікаві та пізнавальні розповіді про історію створення фірми, проходження важких етапів становлення бізнесу, про очікувані та неочікувані труднощі та перемоги працівників підприємства.

Вікторія Нехай,
д.е.н., професорка кафедри менеджменту