1 сем

Результати роботи студентського наукового гуртка «Дослідження процесу низькотемпературного заморожування та зберігання плодоовочевої продукції»

Результати роботи за осінній семестр 2020–2021н.р наукового гуртка за тематикою дослідження процесів переробки зернових культур і плодово-ягідної продукції

Результати роботи студентського наукового гуртка за тематикою оптимізації процесу диспергування молочних емульсій за осінній семестр 2020–2021 н.р.

Результати роботи студентського наукового гуртка кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика за тематикою «Вдосконалення процесу і обслуговування обладнання в переробній промисловості» за І семестр 2020-2021н.р

Результати роботи за осінній семестр 2020–2021н.р наукового гуртка за тематикою альтернативних енерготехнологій та проблем утилізації сміття

Результати роботи студентського наукового гуртка кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика за тематикою «Дослідження процесу переробки зернової, рослинної сировини» за 1 семестр 2020-2021 н.р.

Результати роботи студентського наукового гуртка кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика за тематикою «Дослідження фізико-механічних та реологічних властивостей с.г. сировини та продуктів її переробки» за 1 семестр 2020-2021 н.р.

2 сем

Результати роботи студентського наукового гуртка за тематикою оптимізації процесу диспергування молочних емульсій за весняний семестр 2020–2021 н.р.

Результати роботи наукового гуртка за тематикою альтернативних енерготехнологій та проблем утилізації сміття за весняний семестр 2020–2021н.р

Результати роботи студентського наукового гуртка кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика за тематикою «Вдосконалення процесу і обслуговування обладнання в переробній промисловості» за ІІ семестр 2020-21н.р.

Результати роботи студентського науково гуртка кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика за тематикою «Дослідження процесу переробки зернової, рослинної сировини» в 2 сем. 2020-2021 н.р.

Результати роботи студентського наукового гуртка Дослідження процесу об’ємного формування_2 семестр

Результати роботи студентського наукового гуртка «Дослідження процесів переробки зернових культур і плодово-ягідної продукції» за 2 семестр 2020-2021 н.р.

Результати роботи студентського наукового гуртка «Дослідження процесу низькотемпературного заморожування та зберігання плодоовочевої продукції» за 2 семестр 2020-2021 н.р.

Звіт за підсумками роботи наукового гуртка «Дослідження фізико-механічних та реологічних характеристик сільськогосподарської сировини та продуктів її переробки» за 2021-2021 н.р.