• Губар Є.В. Особливість розрахунку технологічної лінії виробництва макаронних виробів малої потужності. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 7-8.
  • Юзюк Д.С. Проектування технологічної лінії виробництва соняшникової олії. Керівник  Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 11-13.
  • Луганський О.В. Процес пресування соняшника у виробництві рослинної олії. Керівник  Верхоланцева В.О. //Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 16-17.
  • Артем Д.С. Дослідження процесу обробки молока в роторно-пульсаційному апараті. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 18-19.
  • Чурсін М.О. Дослідження процесу перемішування фаршу. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 25-26.
  • Крєстов В.Г. Обмеження, що перешкоджають виходу харчової продукції України на світовий ринок. Керівник Ковальов О.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 47-48.
  • Білецький О.Д. Конструкція та принцип дії наногенераторів Керівник Ковальов О.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 49-50.
  • Овсянніков Д.О. Недоліки альтернативних джерел енергії Керівник Ковальов О.О.  // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 51-52.
  • Пачко К.Г. Основні проблеми найбільш поширених видів тари та упаковки. Керівник Ковальов О.О.  // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 53-54.
  • Фірсова О.М. Ковальов О.О. Перспективний напрямок впровадження теплових насосів. Керівник Ковальов О.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 55-56.
  • Кудря К. Ю., Ковальов О.О. Проблематика використання геотермального потенціалу України. Керівник Ковальов О.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 57-58.
  • Фірсова О.М. Проблеми та обставини, що обумовлюють відсутність України на зовнішніх ринках продуктів харчування. Керівник Ковальов О.О.  // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 59-60.
  • Шестопалов О.П., Аналіз сучасного стану парку устаткування м’ясопереробних підприємств України. Керівник Верхоланцева В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 89-90.
  • Шестопалов О.П. Підвищення питомої продуктивності та довговічності робочих органів м’ясорізальних машин. Керівник Верхоланцева В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 91-92.
  • Педченко М.Г. Критерії оцінки якості перемішування рідких і в’язких середовищ. Керівник Бойко В.С. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 99-101.
  • Педченко М.Г. Вдосконалення конструкції мішалки для перемішування в’язких середовищ. Керівник Бойко В.С. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 102-104.
  • Тетервак І.Р. Підвищення ефективності технологічного процесу зволожування зерна перед помелом. Керівник Олексієнко В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 105-106.
  • Тетервак І.Р. Дослідження поглинальної здатності зерна перед помелом. Керівник Олексієнко В.О.  // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 107-108.
  • Тихоненко О.В. Вибір раціональних параметрів процесу переробки насіння соняшнику  на олійному шнековому пресі. Керівник Олексієнко В.О.  // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 109-110.
  • Тихоненко О.В. Удосконалення технологічної лінії виробництва рослинної олії. Керівник Олексієнко В.О.  // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 111-112.
  • Д’яков Ф.О. Інтенсифікація технологічного процесу замішування тіста у хлібному виробництві. Керівник Петриченко С.В.  // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 113-114.
  • Четвертак В.С. Інтенсифікація технологічного процесу пресування макаронного тіста. Керівник Петриченко С.В. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 115-116.
  • Мехтієва С. М. Технологічна схема виробництва безалкогольних напоїв. Керівник Тарасенко В.Г. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 117-118.
  • Губар Є.В. Шляхи удосконалення обладнання для просіювання сипких матеріалів. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 119-120.
  • Довбня А.А. Гранулювання посліду – вигідне виробництво із турботою про екологію.Керівник Червоткина О.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 121-122.
  • Барліт В.Р. Вдосконалення різального механізму вовчка. Керівник Бойко В.С . // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 123-124.
  • Колєснік О.П. Вдосконалення технологічного процесу виробництва тіста для хлібобулочних виробів. Керівник Паляничка Н.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 125-126.
  • Крєстов В.Г. Технологія сухого гранулювання кормів. Керівник Червоткіна О.О.  // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 127-128.
  • Мехтієва С. М. Експериментальні дослідження процесу насичення води діоксидом вуглецю. Керівник Тарасенко В.Г. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 129-131.
  • Водяницький І.О. Технологічне обладнання для виробництва морозива. Керівник Паляничка Н.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 132-133.
  • Білошицький І.Ю. Обладнання для виробництва хрусткої картоплі. Керівник Паляничка Н.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 134-135.
  • Крєстов В.Г. Аналіз процесу виготовлення макаронних виробів за допомогою макаронного пресу. Керівник Паляничка Н.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 136-137.
  • Соляник Р.О. Обгрунтування технологічної схеми переробки томатних вичавкі . Керівник Самойчук К.О.  // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 138-139.
  • Пачко К.Г. Пристрій для обробки молочної продукції. Керівник Паляничка Н.О.  // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 140-141.
  • Савісько А.Ю. Вдосконалення конструкції вовчка. Керівник Паляничка Н.О. //Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 142-143.
  • Потапенко А.В. Проектування технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів. Керівник Ялпачик В.Ф.  // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 144-145.
  • Потапенко А.В. Методика експеримнтальних доліджень при підвищенні ефективності технологічного процесу просіювання борошна.  Керівник  Ялпачик В.Ф.  // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 146-148.
  • Юзюк Д.С. Методика експеримнтальних доліджень при підвищенні ефективності технологічного процесу виробництва соняшникової олії. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 149-150.
  • Колеснік О.П. Аналіз обладнання для дозування сипучих матеріалів в хлібопекарському виробництві. Керівник  Паляничка Н.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 151-152.
  • Четвертак В.С., Інтенсифікація процесу сушки макаронних виробів. Керівник Петриченко С.В. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 153-154.
  • Виблов М.О. Проектування технологічної лінії переробки зерна в СФГ “МІРАЖ” м. Оріхів . Керівник Ялпачик В.Ф.  // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 155-156.
  • Виблов М.О. Дослідження процесу подрібнення зернового матеріалу в дробарці. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 157-158.
  • Артем Д.С. Підвищення ефективності роботи технологічної лінії переробки молока в ТДВ «Веселівський молокозавод». Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 159-160.
  • Мілоненко О.В. Підвищення ефективності роботи технологічної лінії виробництва напоїв в ТОВ «СОЦІННОВАЦІЯ» Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 161-162.
  • Мілоненко О.В. Дослідження процесу обробки молока в роторно-пульсаційному апараті. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 163-164.
  • Чурсін М.О. Підвищення ефективності роботи технологічної лінії виробництва ковбас у АТ «Мелітопольський м’ясокомбінат»  Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 165-166.
  • Душина М. А. Загальна характеристика гомогенізаторів. гомогенізатор К5-ОГА-Ю. Керівник Верхоланцева В. О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 167-168.
  • Хмура Ю.Ю. Класифікація варильного обладнання харчової промисловості. Керівник Верхоланцева В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 169-170.
  • Фірсова О. М., Використання води, як джерела енергії. Керівник Верхоланцева В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 171-172.
  • Вепрєв Н.Є. Аспекти виробництва соків у теперешньому часі. Керівник Верхоланцева В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 173-174.
  • Бородич Б.Ю. Технологія заморожування для овочів та ягід. Керівник Верхоланцева В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. с. 187-188.