• Воробйов О.В., Ялпачик Ф.Ю. Шляхи удосконалення конструкції дезодоратора жирів і олій // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.3-6.
  • Шуляк Н.О., Ялпачик В.Ф. Обгрунтування складу крижаних суспензій для заморожування моркви // Збірник наукових праць магістрантів та с  тудентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.5-7.
  • Лисянська Н.О., Самойчук К.О. Удосконалення конструкції макаронного пресу безперервної дії // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С. 14-15.
  • Лизаєв Є.В., Циб В.Г. Обґрунтування конструкції механізму завантаження випалювальної печі ПШІ-100 // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С. 16-17.
  • Мамай М.Е., Пупинін А.А. Обґрунтування конструкції шприца вакуумного КОМПО-ОПТІ 2000-01 // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С. 18-19.
  • Лисенко А.В., Ковальов О.О. Аналіз конструкції тістоокруглювальної машини для отримання тістових заготовок // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С. 20-21.
  • Лисянська Н.О., Ялпачик В.Ф.  Експериментальні дослідження процесу заморожування твердих сирів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С. 22-24.
  • Гарнага В.В., Паляничка Н.О. Механізація переробки насіння соняшнику на рослинну олію // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С. 25-26.
  • Мамай М.Е., Циб В.Г. Обґрунтування конструкції тістомісильного агрегату И8-ХТА-12 // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С. 27-28.
  • Халаїм А.В., Олексієнко В.О., Антонова Г.В. Кут защемлення продукту між елементами ріжучої пари подрібнювача // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С. 29-31.
  • Пацький І.Ю., Паляничка Н.О. Продукти фракціонування пальмової олії у виробництві спредів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С. 32-33.
  • Лисянська Н.О., Верхоланцева В.О. Обгрунтування використання зерносховище-сушарка на сонячній енергії // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С. 34-35.
  • Воробйова О.В., Панов А.В., Самойчук К.О. Вплив надлишкового тиску і кута відбивача на ступінь протитечійно-струменевої гомогенізації // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С. 36-37.
  • Степанова І.Є., Ялпачик В.Ф. Показники житньо-пшеничного тіста для заморожування хлібопекарських напівфабрикатів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.38-39.
  • Марченко О.С., Ялпачик Ф.Ю. Конструкція секторного молотка дробарки зерна // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.40-41.
  • Скляренко А.В., Петренко К.В., Верхоланцева В.О. Процес випарювання // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С. 42 – 43.
  • Букреєв Є.О., Червоткіна О.О. Обґрунтування конструкції подрібнюючого пристрою для сухих сипучих  продуктів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.44-45.
  • Шуляк Н.О., Самойчук К.О. Обґрунтування конструкції пневматичного пристрою діжі тістомісильної машини МТИ-100 // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.46-47.
  • Козлов І.Д., Буденко С.Ф. Технічний аналіз плодів яблук, як сировини для переробки на сік // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.48-50.
  • Гаманюк К.А., Червоткіна О.О. Машини для миття плодоовочевої сировини // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С. 51-52.
  • Христофоров П.О., Самойчук К.О. Обґрунтування конструкції ножової головки кутера // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.53-54.
  • Петренко К.В., Ковальов О.О. Геотермальні джерела енергії // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.55-56.
  • Каліберда Є.С., Буденко С.Ф. Модернізація макаронної шафової сушарки // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.57-59.
  • Іванчук Є.О., Ялпачик Ф.Ю. Конструкція монолітного молотка малогабаритної дробарки зерна // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.60-61.
  • Саєнко В.М., Червоткіна О.О. Вдосконалення  гомогенізатора А1-ОГМ // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.62-63.
  • Дронов К.В., Ялпачик Ф.Ю. Експериментальна перевірка несучої спроможності безшпонкового з’єднання // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.64-66.
  • Масловська А.С., Верхоланцева В.О. Двошнекова екструзія: особливості і переваги // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.67-68.
  1. Колісниченко К.А., Верхоланцева В.О. Процес заморожування для продуктів харчування // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.69-70.
  • Десятов С.В., Антонова Г.В. Кінематичний  розрахунок  привода тістомісильної машини // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.71-73.
  • Щербина Д.В., Червоткіна О.О. Обґрунтування процесу сепарації молока // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.74-75.
  • Гарнага В.В., Тарасенко В.Г.  Зміни біохімічного складу та мікробіологічних показників кабачків за умов низькотемпературного  зберігання // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.76-77.
  • Воробйов О.В., Верхоланцева В.О. Оптимізація процесу сушіння зерна активним вентилюванням з використанням електромагнітного поля НВЧ // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.78-79.
  • Лисенко А.В., Червоткіна О.О. Обґрунтування конструкції фризерів для виготовлення морозива // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.80-81.
  • Латишева М.А., Терещенко А.В. Обґрунтуванння конструкції  макаронного пресу для виготовлення макаронних  виробів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.82-83.
  • Гаврюшенко Д.І., Самойчук К.О. Сонячні панелі, як альтернативне джерело енергії // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.84-85.
  • Воробйова О.В., Верхоланцева В.О. Обґрунтування використання металевого бункеру для зберігання зерна // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.86-87.
  • Саєнко В.М., Терещенко А.В.  Обґрунтування  конструкції просіювача «Вороніж» для просіювання борошна // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.88-89.
  • Чердаклієв А.А, Петриченко С.В. Аналіз засміченості зернового вороху на хлібоприймальному підприємстві // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.90-91.
  • Юркевич О.Е., Паляничка Н.О. Вдосконалення вовчка К7-ФВП-160-1 // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.92-93.
  • Петров А.В., Олексієнко В.О. Аналіз роботи зернового каскадного решітного сепаратора // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.94-95.
  • Олексієнко В.В., Петриченко С.В. Аналіз основних теорій руйнування зернових матеріалів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.96-97.
  • Мамай М.Е., Паляничка Н.О. Обґрунтування конструкції фаршезмішувача ФМ-140 для перемішування фаршу // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.98-99.
  • Шуляк Н.О., Верхоланцева В.О. Обґрунтування конструкції зерносховища – сушарки на сонячній енергії // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.100-101.
  • Дубенко І.В., Верхоланцева В.О. Обгрунтування конструкції конвеєрної установки для сушіння пророщеного зерна // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.102-103.
  • Федорець Є.В., Паляничка Н.О. Модернізація макаронного пресу ЛПЛ-2М // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.104-105.
  • Лисенко  А.В.,  Верхоланцева  В.А.  Обґрунтування конс-трукції силосів для зберігання зернових культур // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.106-107.
  • Десятов С.В., Тарасенко В.Г. Вплив заморожування на мікроструктуру кабачків і гарбузів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.108-109.
  • Юркевич О.Е.,  Бойко В.С. Вдосконалення різального механізму вовчка // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.110-111.
  • Каліберда Є.С., Паляничка Н.О. Покращення якості ковбасного фаршу // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.112-113.
  • Бовкун О.М., Олексієнко В.О. Аналіз конструкцій макаронних пресів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.114-115.
  • Щербина Д.В., Верхоланцева В.О. Обґрунтування технології зберігання зернових мас // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.116-117.
  • Дубенко І.В., Паляничка. Н.О. Обгрунтування конструкції пристрою для електрообробки молочної продукції // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.118-119.
  • Олексієнко В.В., Буденко С.Ф. Обґрунтування вдосконалення конструкції тістомісильної машини // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С. 120-121.
  • Саєнко В.М., Верхоланцева В.О. Вдосконалення металевого силосу для зберігання зерна // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.122-123.
  • Петренко К.В.,  Червоткіна О.О. Виробництво цукерок // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.124-125.
  • Саєнко В.М., Петриченко С.В. Огляд  конструкції машини для очистки картоплі МОК – 250 // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.126-127.
  • Шуляк Н.О., Стручаєв М.І. Дослідження заморожування, зберігання і розморожування продуктів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.128-129.
  • Мамай М.Е.,  Петриченко С.В.  Обґрунтування напрямку вдосконалення конструкції автомату для розливу столових вин ВАР-6 // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.130-131.
  • Бовкун О.М., Олексієнко В.О. Перспективні конструкції машин безперервної дії для замісу тіста // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.132-133.
  • Панов А.В., Щербина Д.В., Ковальов О.О. Аналіз процесу клапанної гомогенізації для молока та вершків // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.134-135.
  • Букреєв Є.О., Тарасенко В.Г. Обґрунтування теплових процесів харчових виробництв // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.136-137.
  • Лизаев Є.В.,  Ломейко О.П. Обґрунтування конструкції та напрями вдосконалення молоткової дробарки для подрібнення зерна та інших сипучих матеріалів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.138-139.
  • Муравйов А.М., Ломейко О.П. Вдосконалення апарату ультразвукової гомогенізації молока // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.140-141.
  • Шагова І.Н., Бойко В.С. Класифікація обладнання для стерилізації молока // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.142-143.
  • Бугаєва Т.В., Тарасенко В.Г. Застосування льодогенераторів в харчовій промисловості // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.144-145.
  • Сторчило П.О., Ломейко О.П. Обгрунтування конструкції та методики вдосконалення сепаратора-вершковідділювача // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.146-147.
  • Позілова К.І. Тарасенко В.Г. Класифікаційна система основних процесів і апаратів харчових виробництв // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.148-149.
  • Степаненко В.О., Бойко В.С. Обґрунтування процесу пресування сиру // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.150-151.
  • Караулова С.С., Тарасенко В.Г. Обгрунтування процесу кристалізації // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.152-153.
  • Воробйова О.В., Карпенко О.А., Ломейко О.П.  Обґрунтування конструкції та методи вдосконалення відцентрового гомогенізатора для молока // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.154-155.
  • Калошкін  Д.А., Паляничка Н.О. Перспективна технологія перобки рослинної сировини на прикладі ядра кедрового горіха // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.156-158.
  • Синяговський С.С., Тарасенко В.Г. Вдосконалення очисних систем вороху коренеплодів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.159-160.
  • Задорожна Я.С.,  Бойко В.С. Процес випарювання у харчових виробництвах // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.161-162.
  • Івашина А.Ю., Тарасенко В.Г. Обладнання для виготовлення пелет // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.163-164.
  • Бадло Д.С., Паляничка Н.О. Вдосконалення барабанного апарата для видобування ефірних олій з рослинної сировини // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь: ТДАТУ, 2017.– С.165-166.
  • Антоненко А.В., Верхоланцева В.О. Значення сушіння під час формування основних вимог до зерносушильної техніки // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 297.
  • Гарнага В.В., Тарасенко В.Г. Обладнання для засолювання м’яса // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 303.
  • Іванчук Є.О., Ялпачик Ф.Ю. Дослідження зносів молотків зернових дробарок // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 313.
  • Козлов І.І., Буденко С.Ф. Залежність між щільністю м’якоті яблук і виходом соку // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 317.
  • Кондаков І.В., Верхоланцева В.О. Способи механічного подрібнення // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 320.
  • Кочкін С.П., Паляничка Н.О. Удосконалення конструкції вальцевого млина // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 323.
  • Кочкін С.П., Терещенко А.В. Удосконалення конструкції молоткової дробарки // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 324.
  • Лебідь М.Р., Самойчук К.О. Діагностика імпульсних та пульсаційних гомогенізаторів // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 325.
  • Лисенко А.В., Олексієнко В.О. Способи поліпшенняякості макаронних виробів // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 326.
  • Марченко О.С., Олексієнко В.О. Удосконалення конструкції зерноочисних сепараторів // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 328.
  • Марченко О.С., Паляничка Н.О. Удосконалення конструкції машини для подрібнення зерна// Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 329.
  • Налбат Д.Ю., Паляничка Н.О. Удосконалення конструкції зернового сепаратора // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 333.
  • Налбат Д.Ю., Самойчук К.О. Удосконалення конструкції обладнання для гомогенізації рідких продуктів // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 334.
  • Олексієнко В.В., Петриченко С.В. Удосконалення конструкції лущильно-шліфувальної машини // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 336.
  • Пацький І.Ю., Паляничка Н.О. Імпульсний спосіб гомогенізації молока // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 338.
  • Пацький І.Ю., Самойчук К.О. Удосконалення конструкції струминного гомогенізатора // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 339.
  • Петранов Є.М., Верхоланцева В.О. Активне вентилювання зерна // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 341.
  • Смоленський А.О., Тарасенко В.Г. Кабачки – перспективний об’єкт на ринку швидкозамороженої продукції // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 349.
  • Степанова І.Є., Ялпачик В.Ф. Залежності температури заморожування тістових заготовок від їх маси // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 351.
  • Угольніков В.В., Тарасенко В.Г. Зміна властивостей плодів кабачків у процесі заморожування та тривалого зберігання // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 355.
  • Федорець Є.В., Паляничка Н.О. Напрями вдосконалення конструкції вовчка для подрібнення м’яса // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 356.
  • Федорець Є.В., Петриченко С.В. Напрями вдосконалення конструкції обладнання для виробництва цукрової вати// Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 357.
  • Чердаклієв А.А., Петриченко С.В. Аналіз роботи каскадно-решітного зернового сепаратора // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 361.
  • Шуляк Н.О., Буденко С.Ф. Органолептичне оцінювання замороженої моркви // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 364.
  • Юркевич О.Е., Паляничка Н.О. Напрями вдосконалення конструкції обладнання для виготовлення вареників // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 366.
  • Щербина Д.В., Бойко В.С. Аналіз просіювання та подрібнення зерна // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 365.
  • Юркевич О.Е., Ковальов О.О. Напрями вдосконалення конструкції обладнання для виготовлення спіральних чіпсів// Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді». 6 квітня 2017 року – Харків, 2017, Ч.1 – с. 367.
  • Кочкін С.П., Снурніцин І.В., Ялпачик В.Ф. Удосконалення конструкції молоткової дробарки // Матеріали ХІ Всеукраїнської науково – практичної конференції студентів та молодих науковців «Перші наукові кроки – 2017». – Кам’янець-Подільський. – с. 98.
  • Налбат Д.Ю., Лебідь М.Р., Самойчук К.О. Удосконалення конструкції імпульсного гомогенізатора // Матеріали ХІ Всеукраїнської науково – практичної конференції студентів та молодих науковців «Перші наукові кроки – 2017». – Кам’янець-Подільський. – с. 211.
  • Федорець Є.В., Голуб І.С., Ялпачик В.Ф. Удосконалення конструкції апарата для виготовлення цукрової вати // Матеріали ХІ Всеукраїнської науково – практичної конференції студентів та молодих науковців «Перші наукові кроки – 2017». – Кам’янець-Подільський. – с. 231.
  • Юркевич О.Е., Дронов К.В., Ялпачик Ф.Ю. Удосконалення конструкції різального механізму вовчка // Матеріали ХІ Всеукраїнської науково – практичної конференції студентів та молодих науковців «Перші наукові кроки – 2017». – Кам’янець-Подільський. – с. 245.
  • Пацький І.Ю., Самойчук К.О. Покращення надійності струминного гомогенізатора молока // Матеріали XIІІ Всеукраїнської наукової конференції студентів з розділу «Харчові технології». 26 – 28 квітня 2017 року. – Одеса 2017. – с. 152.
  • Налбат Д.Ю., Лебідь М.Р., Самойчук К.О. Вдосконалення конструкції роторно-пульсаційного апарату, що вібрує // Матеріали XIІІ Всеукраїнської наукової конференції студентів з розділу «Харчові технології». 26 – 28 квітня 2017 року. – Одеса 2017. – с. 161.