- Янаков В.П. Пути повышения эффективности тестомесильных машин. / В.П. Янаков, А.В. Ивженко, Л.Н. Антропова. Мін–во освіти і науки України, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Тематич. научн.–техн. збірник. Праці Таврійського держ. агротехнологічного ун-та. – Мелітополь.: ТДАТУ, – 2015. Вип.15. Т.1. – С.160–169
- Янаков В.П. Определение условий комплексного подхода в анализе качества хлебопекарной продукции. / В.П. Янаков, Л.Н. Антропова, O. Lange. Мін–во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т. “Харківський політехн. ін.-т”. Тематич. научн.–техн. збірник. Вісник Нац. техн. ун-т. “Харківський політехн. ін-та”. Серія “Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів”. – Харків.: НТУ “ХПІ”, – 2015. – №44 (1153). – С.87–97
- Ялпачик В.Ф. Планування експериментальних досліджень процеса охолодження зерна / В.Ф. Ялпачик, М.І. Стручаєв, В.О. Верхоланцева // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь, 2015. – Вип.15. – Том.1. – с. 3-8.
- Ялпачик В.Ф. Підготовка соняшникового лушпиння до брикетування / В.Ф. Ялпачик, М.І. Стручаєв, Ф.Ю. Ялпачик // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь, 2015. – Вип.15. – Том.1. – с. 16-23.
- Ялпачик В.Ф. Дослідження процесу теплообміну при охолодженні шару зерна пшениці / В.Ф. Ялпачик, С.В. Кюрчев, М.І. Стручаєв, В.О. Верхоланцева // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенко// Випуск 166 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів».– Харків, 2015, с. 50- 56.
- Тарасенко В. Г. Технологічно-конструктивне обгрунтування процесу підморожування кабачків і гарбузів при підготовці до довготривалого зберігання : автореф. дис. … канд. техн. наук, спец. 05.18.12 / В. Г. Тарасенко ; наук. кер. С. В. Кюрчев ; М-во аграрної політики та продовольства України, Вінницький нац. аграр. ун-т. – Вінниця, 2015. – 20 с.
- Тарасенко В.Г. Технологічно-конструктивне обґрунтування процесу підморожування кабачків і гарбузів при підготовці до довготривалого зберігання.- Дисертація канд. техн. наук: 05.18.12, Вінниц. нац. аграр. ун-т. – Вінниця, 2015.- 200 с.
- Ялпачик О.В. Моделювання процесів у робочій камері пальцевої дробарки/ О.В. Ялпачик, К.О. Самойчук, С.Ф. Буденко//Наукові праці НУХТ: Київ – 2015. – Том.21, №1. – С. 134 – 141. (Индексируется Index Copernicus · EBSCOhost · CABI Full Text· Universal Impact Factor· Google Scholar)
- Самойчук К.О.,.Методика розрахунку пульсаційного гомогенізатора з вібруючим ротором /К.О. Самойчук, А.О. Івженко//Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету: Вінниця – 2015. – Вип. 1 (89)– Том.2, №1. – С. 133 – 138.
- Ялпачик О.В., Буденко С.Ф., Самойчук К.О. Дослідження процесів руху зернових часток у робочій камері пальцевої дробарки. Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. 2015. Вип. 15. Т. 1, С. 57-64.
- Самойчук К.О.,Визначення відстані між соплами форсунок протитечійно-струминного змішувача безалкогольних напоїв /К.О. Самойчук, О.В. Полудненко, В.Г. Циб// Праці ТДАТУ.: Мелітополь – 2015. – Вип.15, Т.1. – С. 65-72.
- Самойчук К.О., Якість та енергетична ефективність процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершків/ К.О. Самойчук, О.О. Ковальов, В.О. Султанова// Праці ТДАТУ.: Мелітополь – 2015. – Вип.15, Т.1. – С. 240-248.
- Самойчук К.О., Рівняння зміни площі прохідного перетину модулятора в пульсаційному апараті з вібруючим ротором/К.О. Самойчук, А.О. Івженко// Наукові праці НУХТ: Київ – 2015. – Том.21, №4. – С. 164 – 170. (Индексируется Index Copernicus · EBSCOhost · CABI Full Text· Universal Impact Factor· Google Scholar)
- Дейниченко Г.В. Підвищення ефективності процесу гомогенізації молока в пульсаційному гомогенізаторі з вібруючим ротором/ Г.В. Дейниченко, К.О. Самойчук // Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» 8-11 вересня 2015 року – Мелітополь-Кирилівка, 2015, – с.384 – 386.
- Самойчук К.О., Дослідження імпульсного гомогенізатора молока/ К.О.Самойчук, А.О. Івженко, В.О. Султанова // Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» 8-11 вересня 2015 року – Мелітополь-Кирилівка, 2015, – с.91 – 92.
- Самойчук К.О.,Струминний гомогенізатор-нормалізатор молока/ К.О.Самойчук, О.О.Ковальов // Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» 8-11 вересня 2015 року – Мелітополь-Кирилівка, 2015, – с. 93-94.
- Самойчук К.О.,Змішування рідин у протитечійно-струминному апараті// Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : Міжнародна науково-практична конференція, 8-11 вересня 2015 р. : [тези доповідей.] / під заг. ред. Дейниченка Г.В. – Харків : ФАКТ, 2015., с.95-96
- Самойчук К.О., Підвищення ефективності струминного гомогенізатору молока з роздільною подачею вершків / К.О. Самойчук, О.О. Ковальов // Наукові праці ОНАХТ: Одеса – 2015. – Вип. 47, Т.1 – С. 67 – 72. (Индексируется в WorldCat)
- Самойчук К.О., Підвищення ефективності струминного гомогенізатору молока з роздільною подачею вершків/ К.О. Самойчук, О.О. Ковальов // Наукові праці ОНАХТ: Одеса – 2015. – Вип. 47, Т.1 – С. 67 – 72. (Индексируется в WorldCat)
- Самойчук К.О.,Обоснование основных параметров струйного гомогенизатора молока / К.О. Самойчук, А.А. Ковалёв, Н.А. Палянычка // Ежемесячный научный журнал Международного научного института «EDUCATION». – Новосибирск: Международный научный институт «EDUCATION», 2015. №9 (16). – С. 114 – 117.
- Самойчук К.О.,Ефективність гомогенізації молока в пульсаційному апараті з вібруючим ротором/К.О. Самойчук, А.О. Івженко// Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка: Харків – 2015. – Вип. 166.– С. 98 – 104. (Google Scholar)
- Самойчук К.О., Моделирование процесса струйной гомогенизации молока с раздельной подачей сливок/К.О. Самойчук, А.А. Ковалёв, А.А. Бездитный//Вестник Могилёвского государственного университета продовольствия: Могилёв – 2015. – №2 (19). – С. 69 – 76.
- Петриченко С.В. Біораскладаємі полімерні матеріали для упаковки / С.В. Петриченко, О.В. Гвоздєв // Праці ТДАТУ. – Мелітополь, 2015. Вип. 15. –Т.1. – С. 210 – 216.
- Петриченко С.В. Модернізація механізму пресування гранулятора рослинних відходів / Ф.Ю. Ялпачик, В.О. Олексієнко, О.О. Вершков, С.В. Петриченко, О.О.Червоткіна // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: Міжнародна науково-практична конференція, 8-11 вересня 2015 р. : [тези доповідей.] / під заг. ред. Дейниченка Г.В. – Харків : ФАКТ, 2015.
- Петриченко С.В. Удосконалення системи технічного обслуговування харчового обладнання шляхом використання методів і засобів вібродіагностування / С.В.Петриченко, В.О. Олексієнко // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: Міжнародна науково-практична конференція, 8-11 вересня 2015 р. : [тези доповідей.] / під заг. ред. Дейниченка Г.В. – Харків : ФАКТ, 2015.
- Паляничка Н.О. Визначення основних параметрів і режимів роботи промислового зразка імпульсного гомогенізатора молока / Н.О. Паляничка // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету.. – Мелітополь, 2015. Вип. 15, Т.1. – С. 187 – 191.
- Самойчук К.О.,Обоснование основных параметров струйного гомогенизатора молока/К.О. Самойчук, А.А. Ковалёв, Н.А. Палянычка//Ежемесячный научный журнал Международного научного института “Educatio”: Новосибирск – 2015. – №9 (16), часть 1. – С. 114 – 117. (Индексируется The Asian Education Index, GIF, Index Copernicus, SSOAR, BASE, Open Academic Jornals Index)
- Червоткіна О.О.Дослідження процесу гранулювання відходів на роторних пресах з плоскою матрицею / О.О.Червоткіна, В.О. Олексієнко, Н.О. Фучаджи // Праці ТДАТУ. – Мелітополь, 2015. Вип. 15. –Т.1. – С. 234 – 239
- Олексієнко В.О. Вплив іонізованого повітря при виробництві ячмінного солоду / В.О. Олексієнко, Г.І. Харитонова // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : Міжнародна науково-практична конференція, 8-11 вересня 2015 р. : [тези доповідей.] / під заг. ред. Дейниченка Г.В. – Харків : ФАКТ, 2015. – с. 110-111
- Ялпачик Ф.Ю. Аналіз конструкції прес-грануляторів з плоскою матрицею для переробки овочевих відходів / Ф.Ю.Ялпачик, О.О.Червоткіна, В.О. Олексієнко, О.О.Вершков // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : Міжнародна науково-практична конференція, 8-11 вересня 2015 р. : [тези доповідей.] / під заг. ред. Дейниченка Г.В. – Харків : ФАКТ, 2015. – с. 117-118
- Ялпачик В.Ф. ПЛАНУВАННЯ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ПРОЦЕСА ОХОЛОДЖЕННЯ ЗЕРНА / В.Ф. Ялпачик, М.І. Стручаєв, В.О. Верхоланцева // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ,2015. – Вип. 15, Т.1. – С. 3 – 8..
- Ялпачик Ф.Ю. Методика експериментальних досліджень у процесі охолодження пшениці / Ф.Ю. Ялпачик, В.О. Верхоланцева // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету – Вінниця: ВНАУ, 2015. –Випуск 1(89), Том 2. – С. 159 – 163.
- Kiurchev S Linear and nonlinear relationship of wheat storage characteristics / S. Kiurchev, V. Vercholantseva // Canadian Scientific Journal, ISSUE 1. 2015:VOLUME 2, 10 – 15рр.
- Кюрчев С.В. Визначення параметрів оптимізації процесу охолодження зерна / С.В. Кюрчев, В.О. Верхоланцева // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – Харків: ХНТУСГ ім. Петра Василенка, 2015. – Вип. 163. – С. 228 – 239.
- Кюрчев С.В Конструктивные особенности установки для сушки и охлаждения зерна активным вентилированием / С.В. Кюрчев, В.А. Верхоланцева //Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету [Електронний ресурс]. – Мелітополь: ТДАТУ, 2015. – Вип.5, Т.1. – С. 108 – 113.
- Кюрчев С.В. Особенности хранения зерновых запасов / С.В. Кюрчев, В.А. Верхоланцева // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ, 2015. – Вип. 15, Т.3. – С. 189 – 194.
- Кюрчев С.В. Исследование рабочего процесса при вентилировании зерна в зернохранилище/С.В. Кюрчев, В.А. Верхоланцева // Ежемесячный научный журнал Международного научного института «EDUCATION». – Новосибирск: Международный научный институт«EDUCATION», 2015. – №9(16). – С. 75 – 76.
- Бойко Т.Ю.Визначення параметрів процесу сортування продуктів лущення насіння соняшника за допомогою псевдозрідженного шару/ Т.Ю. Бойко, В.С. Бойко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету . – Мелітополь: ТДАТУ, 2015. – Вип. 15, Т.1. – С. 258 – 263.
- Олексієнко В.О. Розробка технологій прискореного дозрівання солоду / В.О. Олексієнко, Г.І. Харитонова // Всеукраїнський науково-технічний журнал «Техніка, енергетика, транспорт АПК»- Вінниця, 2015.-№1(91)-с. 73-75
- Ломейко О. П. Теоретичне дослідження використання технології вакуумного охолодження при зберіганні продукції рослинництва/О. П. Ломейко, Л. В. Єфіменко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. -Мелітополь, 2015. т.Вип. 15,N т. 4.-С.56-65
- Ломейко О. П. Ефективність впровадження дистанційного навчання в освітній процес /Кюрчев В.М., Ломейко О.П. //Удосконалення навчально-виховного процесу в вищому навчальному закладі. Випуск 18 / Збірник науково-методичних праць/ Таврійський державний агротехнологічний університет – Мелітополь, 2015 – 194 с.
Facebook
Google+
Pinterest