- Ялпачик Ф.Ю. Формулювання технічних характеристик тістомісильних машин періодичної дії. / Ф.Ю. Ялпачик, В.П. Янаков, І.В. Скляр. Мін–во освіти і науки України, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Тематич. научн.–техн. збірник. Праці Таврійського держ. агротехнологічного ун-та. – Мелітополь.: ТДАТУ, – 2014. Вип.13. Т.1. – С.52–59
- Ялпачик В.Ф. Извлекающий апарат ротационного типа / В.Ф. Ялпачик, Ф.Е. Ялпачик, Н.И. Стручаев // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь, 2014. – Вип.14. – Том.1. – с. 3 – 6.
- Ялпачик В.Ф. Изменение влажности пшеницы при хранении в зернохранилище с применением охлаждения / В.Ф. Ялпачик, В.О. Верхоланцева // Хранение и переработка зерна научно-практический журнал №7 (184), 2014, с. 43-45.
- Ялпачик В.Ф. Економічна оцінка ефективності використання способу охолодження зерна / В.Ф. Ялпачик, О.В. Кравец, В.О. Верхоланцева // Наукові праці Одеська національна академія харчових технологій, випуск 45, Том 2, Одеса, 2014, с. 199-202.
- Ялпачик В.Ф. Опыт выращивания земляники садовой рассадой фриго / В.Ф. Ялпачик // Овощеводство № 8-9, 2014, с. 28-29.
- Ялпачик В.Ф. Теплофізичні характеристики гарбузів, кабачків, кукурудзи молочної спілості, солодкого перцю та їх прогнозування / В.Ф. Ялпачик // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь, 2014. – Вип.14. – Том.2. – с. 55-60.
- Ялпачик В.Ф. Хранение плодов в замороженном виде / В.Ф. Ялпачик // Техніка і технологія АПК №10, 2014, с. 20-21.
- Ялпачик В.Ф. Теплообмін при охолодженні та заморожуванні об’єктів з плодоовочевої сировини в промислових умовах / В.Ф. Ялпачик // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь, 2014. – Вип.14. – Том.3. – с. 370-378.
- Ялпачик В.Ф. Розрахунок теплофізичних властивостей овочів / В.Ф. Ялпачик // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь, 2014. – Вип.14. – Том.3. – с. 358-362.
- Ялпачик В.Ф. Исследование влияния условий хранения на изменения клейковины пшеницы / В.Ф. Ялпачик, В.А. Верхоланцева // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь, 2014. – Вип.14. – Том.3. – с.128-131.
- Ялпачик В.Ф., Буденко С.Ф. Ефективність самостійної роботи студентів. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції „Впровадження міжнародних стандартів якості в освітній простір“. – Мелітополь, 2014. С.172-174.
- Самойчук К.О. Використання нормалізації у струминному гомогенізаторі молока з роздільною подачею вершків / К.О. Самойчук, О.О. Ковальов// Праці ТДАТУ.: Мелітополь – 2014. – Вип.14, Т.1. – С. 37-45.
- Самойчук К.О.Визначення продуктивності пульсаційного апарату з вібруючим ротором/К.О. Самойчук, А.О. Івженко // Наукові праці ОНАХТ: Одеса – 2014. – Вип. 45, Т.3 – С. 25 – 30.
- Самойчук К.О. Определение скорости в модуляторе пульсационного гомогенизатора с вибрирующим ротором//К.О. Самойчук, А.О. Івженко //Вестник Могилёвского государственного университета продовольствия: Могилёв – 2014. – №1 (16). – С. 87 – 99.
- Самойчук К.О. Обґрунтування гідродинамічних параметрів процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершків /К.О. Самойчук , О.О. Ковальов // Наукові праці ОНАХТ: Одеса – 2014. – Вип. 46, Т.2 – С. 314 – 319. (Индексируется в WorldCat)
- Самойчук К.О. Аналитические исследования противоточно-струйного смесителя жидкостей/ К.О. Самойчук, О.В. Полудненко, А.А. Бездитный.//Ежемесячный научный журнал Международного научного института “Educatio”: Новосибирск – 2014. – №.7, часть 3. – С. 65 – 68.
- Ломейко О.П. Кулінченко В.Р. Зміна теплогідравлічних характеристик теплообмінного обладнання за допомогою октадециламіну // Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти. – Мелітополь, 2014.- Вип. 4, – С. 36-42
- Ломейко О.П. Кулінченко В.Р. Термодинамічний і тепловий підходи до стійкості фаз під час кипіння рідини//Праці: Таврійський державний агротехнологічний університет. – Мелітополь , 2014 . -Вип. 14. Т. 6. -С. 174-184
- Петриченко С.В. Нові матеріали для пакування харчових продуктів / С.В. Петриченко, О.В. Гвоздєв // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ, 2014. – Вип. 14, Т.1.
- Паляничка Н.О. Модель подрібнення жирової фази молока при імпульсній гомогенізації / Н.О. Паляничка // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ. Вип.14, Т.1. – 2014. – С. 24 – 29.
- Олексієнко В.О.Проблеми травмування зерна при переміщенні і завантаженні його в силоси та пропозиції щодо його зниження / В.О. Олексієнко, Д.О. Колосков // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ, 2014. – Вип. 14, Т.1. – С. 20-23
- Olena Yalpachik, Serhii Budenko Reasoning of parameters and operating conditions of direct stroke grain crusher://Canadian Scientific Journal Issue 1.2014 c.12-22.
- Ялпачик В.Ф. Изменение влажности пшеницы при хранении в зернохранилище с применением охлаждения / В.Ф. Ялпачик, В.О. Верхоланцева // Научно – практический журнал Хранение и переработка зерна №7 (184) июль 2014. – С. 43 – 45.
- Ялпачик В.Ф. Економічна оцінка ефективності використання способу охолодження зерна / В.Ф. Ялпачик, О.В. Кравець, В.О. Верхоланцева // Збірник наукових праць Одеської національної академії харчових технологій. – Одеса: ОНАХТ, 2014. – Вип. 45. – Том 2. – С. 199-202.
- Ялпачик В.Ф. Исследование влияния условий хранения на изменения клейковины пшеницы / В.Ф. Ялпачик, В.А. Верхоланцева // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ, 2014. – Вип. 14, Т.3. – С. 128 – 131.
- Ялпачик В.Ф., Буденко С.Ф. Ефективність самостійної роботи студентів. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції „Впровадження міжнародних стандартів якості в освітній простір“. – Мелітополь, 2014. С.172-174.
- Загорко Н.П. Зміни фізико-хімічних і теплофізичних показників та мікроструктури зерен цукрової кукурудзи при достиганні та зберіганні / Загорко Н.П., О.В. Григоренко, М.І. Стручаєв // Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти. – Вип. 2. – Мелітополь: ТДАТУ, 2014.- С. 245-252
- Циб В.Г., Полудненко О.В. Аналіз методів оцінювання якості змішування рідких компонентів при виробництві безалкогольних напоїв // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ, 2014. – Вип. 14, Т.1. – с. 7-12.
- Ломейко О. П. Термодинамічний і тепловий підходи до стійкості фаз під час кипіння рідини/О. П. Ломейко, В. Р. Кулінченко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. -Мелітополь, 2014. т.Вип. 14,N т. 3:Технічні науки.-С.174-185
- Ломейко О. П. Зміна теплогідравлічних характеристик теплообмінного обладнання за допомогою октадециламіну/О. П. Ломейко, В. Р. Кулінченко // Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти: зб. наук. праць / УВ МААО гол. ред. В. А. Дідур. -Запоріжжя, 2014,N Вип. 2.-С.36-42
- Ялпачик Ф.Ю., Буденко С.Ф., Бойко В.С. Роль практики у підготовці фахівця. // Ефективність самостійної роботи студентів Матеріали міжнародної науково-практичної конференції „Впровадження міжнародних стандартів якості в освітній простір“. – Мелітополь, 2014. С.174-178.
Facebook
Google+
Pinterest