- Янаков В.П. Формирование характеристик тестоприготовления. / В.П. Янаков. Міністерство освіти і науки України, Вінницький держ. нац. ун-т. Тематич. научн.-метод. збірник. Вінницького держ. нац. ун-т. ТЕХНИКА, ЭНЕРГЕТИКА, ТРАСПОРТ АПК.– Винниця.: ВДНУ, – 2016. №4 (96). – С.121–128.
- Ялпачик В.Ф. Енергоефективне сушіння насіння гарбуза / В.Ф. Ялпачик, М.І. Стручаєв, В.Г. Тарасенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь, 2016. – Вип.16. – Том.1. – с. 37-44.
- Ялпачик В.Ф. Аналітичні засоби моделювання мікробіологічних, біохімічних процесів при зберіганні зернової маси / В.Ф. Ялпачик, С.В. Кюрчев, В.О. Верхоланцева // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь, 2016. – Вип.16. – Том.1. – с. 3-8.
- Ялпачик В.Ф. Изменение клейковины и индекса деформации клейковины пшеницы в процессе хранения в зернохранилище с применением охлаждения/ В.Ф. Ялпачик, В.О. Верхоланцева // Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, №1(39), 2016, с. 10-13.
- Ялпачик В.Ф. Дослідження впливу коефіцієнта теплопровідності на вологість зернового матеріалу / В.Ф. Ялпачик, С.В. Кюрчев, В.О. Верхоланцева // Вісник харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. – Харків, ХНТУСГ ім. Петра Василенка. – 2016. – Вип. 179. – С. 26–31.
- Стручаєв М.І. ЕНЕРГОЕФЕКТИВНЕ СУШІННЯ НАСІННЯ ГАРБУЗА / М.І. Стручаєв, В.Ф. Ялпачик, В.Г. Тарасенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь, 2016. Вип. 16. –Т.1. – С. 37 – 44
- Дейниченко Г.В. Синхронізація коливальних і обертальних рухів ротора у пульсаційному гомогенізаторі з вібруючим ротором/Г.В. Дейниченко, К.О. Самойчук, А.О. Івженко //Вібрації в техніці та технологіях : Вінниця – 2016. – №1 (81). –С. 122-131. (Index Copernicus (Польша), РИНЦ)
- Дейниченко Г.В. Аналіз конструкцій гомогенізаторів молочної промисловості / Г.В. Дейниченко/ К.О. Самойчук, А.О. Івженко, Л.В. Левченко// Праці ТДАТУ.: Мелітополь – 2016. – Вип.16, Т.1. – С. 9-15.
- Дейниченко Г.В. Конструкції струминних диспергаторів жирової фази молока / Дейниченко Г.В., Самойчук К.О., Ковальов О.О.// Праці ТДАТУ.: Мелітополь – 2016. – Вип.16, Т.1. – С. 219-226.
- Самойчук К.О., Аналітичні дослідження умов диспергування жирової фази молока в пульсаційному гомогенізаторі/ К.О. Самойчук, Л.В. Левченко// Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету: Дніпропетровськ – 2016. – №1 (39). – С. 64–67. (AGRICOLA (США), РІНЦ)
- Самойчук К.О., Методика расчёта степени дисперсности эмульсий/К.О. Самойчук MOTROL. Commission of Motorization and Energetics in Agriculture – 2016. Vol.18. No.2. P. 97–102. (Index Copernicus)
- Дейниченко Г.В. Аналітичні дослідження енерговитрат пульсаційного гомогенізатора молока/Г.В. Дейниченко, К.О. Самойчук, Л.В. Левченко// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Наукові праці ХДУХТ: Харків – 2016. – Вип.1 (23) С. 170-181. (Google Scholar)
- Самойчук К.О., Механізми диспергування жирових кульок в струминному гомогенізаторі молока/ К.О. Самойчук, О.О. Ковальов // Збірник праць XVI Міжнародної наукової конференції «Удосконалення процесів і обладнання харчових та хімічних виробництв», ОНАХТ : Одеса. – 2016. – С. 81–85. (5–9 вересня 2016 р.)
- Дейничнко Г.В. Вплив кратності обробки молочної емульсії в пульсаційному гомогенізаторі/Г.В. Дейниченко, К.О. Самойчук, Л.В. Левченко// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Наукові праці ХДУХТ: Харків – 2016. – Вип.2 (24) С. 226–233. (Google Scholar)
- Дейниченко Г.В. Струминні гомогенізатори молока / Г.В. Дейниченко, К.О. Самойчук, О.О. Ковальов // Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» 19 травня 2016 р. – Харків, ХДУХТ. – 2016. – С. 274–276.
- Самойчук К.О.,Підвищення ефективності діяльності молокопереробних підприємств за рахунок впровадження нових типів гомогенізаторів/ К.О. Самойчук, Н.О. Паляничка // Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції “Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК” 17-18 листопада Київ: НУХТ. – 2016. – С. 210–211.
- Самойчук К.О., Гомогенізація жирової фази молока в пульсаційному апараті з ротором, що вібрує / Самойчук К.О., Паляничка Н.О., Верхоланцева В.О. // IV наукова конференція «Фундаментальні та прикладні дослідження у сучасній науці» (30 жовтня 2016 р., м. Харків). – Харків, Технологічний центр, 2016. – С. 86–87.
- Samoichuk K. Research into milk homogenization in the pulsation machine with a vibrating rotor/ K. Samoichuk, S. Kiurchev, V. Oleksiienko, N. Palyanichka, V. Verholantseva // East Europe Journal 6/11 (84). – Kharkiv: PC «TECHNOLOGY CENTER» – 2016. – P. 16-21. (Scopus, CrossRef, American Chemical Society, EBSCO, Index Copernicus, РИНЦ, Ulrich’s Periodicals Directory DRIVER, Bielefeld Academic Search Engine (BASE), WorldCat, Electronic Journals Library DOAJ ResearchBib, Polska Bibliografia Naukowa, Directory of Research Journals Indexing, Directory Indexing of International Research Journals, Open Academic Journals Index, Sherpa/Romeo)
- Samoichuk, K. Research into usage efficiency of the pulsation machine with a vibrating rotor for milk homogenization [Text] /K. Samoichuk, S. Kiurchev, V.Oleksiienko, N.Palyanichka, V. Verholantseva // EUREKA: Life Sciences, – 2016. – Vol. 6, P. 3–10. doi: 10.21303/2504-5695.2016.00236 (Scopus, ReserchBib, Journalindex, ESJI, IndianScience.in) http://eu-jr.eu/life/article/view/236
- Дейниченко Г.В. Аналітичне визначення дисперсності при обробці молока в пульсаційному гомогенізаторі/Г.В. Дейниченко, К.О. Самойчук, Л.В. Левченко // Вісник харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. – Харків, ХНТУСГ ім. Петра Василенка. – 2016. – Вип. 179. – С. 32–39.
- Аналітичні дослідження енергетичної ефективності використання пульсаційного гомогенізатора молока// Воробйова О.В. Левченко Л.В. Самойчук К.О. Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції “Перспективи розвитку сучасної науки” (м. Львів, 2-3 грудня 2016 року). – У 2-х частинах. – Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – Ч. 1. –С. 80–83.
- Самойчук К.О., Шляхи енергозбереження при гомогенізації молока / К.О. Самойчук Матеріали міжнародної науково-практичної конференції за результатами досліджень 2015 року. Проблеми та перспективи сталого розвитку АПК (14-25 квітня 2016 р.). – Мелітополь: ТДАТУ, 2016. – С. 89–90.
- Паляничка Н.О. Експериментальні дослідження впливу основних факторів на ступінь гомогенізації в імпульсному гомогенізаторі / Н.О. Паляничка, Г.В. Антонова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь, 2016. Вип. 16, Т.1. – С. 21 – 28.
- Петриченко С.В. Механічне моделювання реологічної поведінки харчових матеріалів / В.О. Олексієнко, С.В. Петриченко, Н.О. Паляничка // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету – Вип. 16. Т 1 – Мелітополь: ТДАТУ, 2016.– 277 с.
- Паляничка Н.О. Визначення шляхів зниження енерговитрат процесу гомогенізації молока / Н.О. Паляничка // Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. – Дніпропетровськ. – 2016. №1(39). – С. 53 – 56.
- Паляничка Н.О. Експериментальне визначення якості гомогенізації молока в імпульсному гомогенізаторі / Н.О. Паляничка // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. – Харків, 2016, Вип. 179. – С. 39–44.
- Samoichuk K. Research into milk homogenization in the pulsation machine with a vibrating rotor / K. Samoichuk, S. Kiurchev, V. Oleksiienko, N. Palyanichka, V. Verholantseva // East Europe Journal – Kharkiv: PC «TECHNOLOGY CENTER» – 2016, №6/11 (84). – P. 16-21.
- Samoichuk K. Research into usage efficiency of the pulsation machine with a vibrating rotor for milk homogenization / K. Samoichuk, S. Kiurchev, V. Oleksiienko, N. Palyanichka, V. Verholantseva // EUREKA: Life Sciences, – 2016, Vol. 6. – P. 3–10.
- Загорко Н.П. Динамика витамина С в перце сладком при низкотемпературном хранении и дефростанции / Н.П. Загорко, В.В. Коляденко // Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти – Вип. 4. – Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, – 2016. – С. 230-238.
- Загорко Н.П. Адсорбционная сушилка для сочных растительных продуктов / Н.И. Стручаев, О.В. Григоренко, Н.П. Загорко // Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти – Вип. 4. – Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, – 2016. – С. 248-259
- Ялпачик В.Ф. Дослідження впливу коефіцієнта теплопровідності на вологість зернового матеріалу / В.Ф.Ялпачик, С.В. Кюрчев, В.О. Верхоланцева // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – Харків: ХНТУСГ ім..Петра Василенка, , 2016. – Вип. 179. – С. 26–31
- Верхоланцева В.А. Особенности элеваторной промышленности/ В.А. Верхоланцева // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ, 2016. – Вип. 16, Т.2. – С. 217 – 223.
- Тележенко Л.М. Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушки /Л.М. Тележенко, А.С. Кулик, В.Ф. Жукова, С.В. Кюрчев, В.О. Верхоланцева // Технологический аудит и резервы производства, – №4/4(30),2016.- С.61-65.
- Ялпачик В.Ф. Аналітичні засоби моделювання мікробіологічних та біохімічних процесів при зберіганні зернової маси / В.Ф.Ялпачик, С.В. Кюрчев, В.О. Верхоланцева // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ, 2016. – Вип. 16, Т.1. – С. 3– 8.
- Верхоланцева В.О. Обґрунтування режимних параметрів охолодження зернової сировини у процесі зберігання /Автореферат на здобуття к.т.н. за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв, Вінницький національний аграрний університет, Вінниця, 2016.
- Ялпачик В.Ф., Буденко С.,. Червоткіна О. Коефіцієнт тертя гранульованих відходів сокового виробництва. ЖурналТехніка і технології АПК : науково-виробничий ж-л. 2016. № 1. С. 22-25
- Ялпачик Ф.Ю., Буденко С.Ф., Ялпачик О.В., Тенденції у розвитку конструкцій подрібнювачів кормів. / /Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, Вип.16, Том 1, Мелітополь, 2016, С. 165-171.
- Кюрчев, В. М., Ломейко О. П. Впровадження автоматизованої системи керування ВНЗ «Освіта» у Таврійському державному агротехнологічному університеті.//Збірник науково-методичних праць «Удосконалення навчально-виховного процесу в вищому навчальному закладі», – Мелітополь, 2016. -Вип.19, – С. 5-12
- Циб В.Г. Дослідження механізмів гранулювання/ Олексієнко В.О., Червоткіна О.О., Циб В.Г.// Праці ТДАТУ. – Мелітополь, 2016. Вип. 16. –Т.1. – С. 269– 273.
- Ломейко О. П. Впровадження автоматизованої системи керування ВНЗ “ОСВІТА” у Таврійському державному агротехнологічному університеті/В. М. Кюрчев, О. П. Ломейко // Удосконалення навчально-виховного процесу у вищому навчальному закладі : зб. наук.-метод. праць / ТДАТУ гол. ред. В. М. Кюрчев. -Мелітополь, 2016,N Вип. 19.-С.5-12
- Ломейко О. П. Використання методу вакуумного охолодження для попереднього охолодження плодів черешні/О. П. Ломейко, Л. В. Єфіменко // Актуальні проблеми енергетики та екології : зб. праць XVI Всеукр. наук.-практ. конф.(м. Одеса, 5-8 жовтня 2016 р.) / ОНАХТ. -Одеса, 2016.-С.276-279
- Ломейко О.П. Efficiency of preliminary cooling of berries/Ломейко О.П. Кулінченко В.Р. //8 th Central European Congress on Food, Kyiv, 2016
Facebook
Google+
Pinterest