- Крєстов В.Г., Ковальов О. О. Вдосконалення макаронного пресу МШ-35С. Проблеми та перспективи розвитку агропромислового комплексу України: матеріали ІІ Всеукраїн. наук.-практ. Інтернет-конференції / ТДАТУ: ред. кол. С. В. Кюрчев, О.В. Пеньов, Е. К. Посвятенко [та ін.]. – Мелітополь: ТДАТУ, 2021. – 85– 86 с.
- Крєстов В.Г., Самойчук К.О., Ковальов О.О. Академічна доброчесність як основа якісної освіти. Проблеми та перспективи розвитку агропромислового комплексу України: матеріали ІІ Всеукраїн. наук.-практ. Інтернет-конференції / ТДАТУ: ред. кол. С. В. Кюрчев, О.В. Пеньов, Е. К. Посвятенко [та ін.]. – Мелітополь: ТДАТУ, 2021. – 50– 52 с.
- Фірсова О. М., Дмитревський Д. В., Ковальов О.О. Аналіз причин низької динаміки розвитку геотермальної енергетики в Україні. Проблеми та перспективи розвитку агропромислового комплексу України: матеріали ІІ Всеукраїн. наук.-практ. Інтернет-конференції / ТДАТУ: ред. кол. С. В. Кюрчев, О.В. Пеньов, Е. К. Посвятенко [та ін.]. – Мелітополь: ТДАТУ, 2021. – 53– 55 с.
- Пачко К.Г., Червоний В.М., Ковальов О. О. Аналіз факторів, що обумовлюють низьку динаміку розвитку геотермальної енергії в Україні. Проблеми та перспективи розвитку агропромислового комплексу України: матеріали ІІ Всеукраїн. наук.-практ. Інтернет-конференції / ТДАТУ: ред. кол. С. В. Кюрчев, О.В. Пеньов, Е. К. Посвятенко [та ін.]. – Мелітополь: ТДАТУ, 2021. – 79– 81 с.
- Пачко К.Г., Ковальов О. О. Кодекс честі групи як орієнтир для дотримання норм академічної доброчесності студентами ВНЗ. Проблеми та перспективи розвитку агропромислового комплексу України: матеріали ІІ Всеукраїн. наук.-практ. Інтернет-конференції / ТДАТУ: ред. кол. С. В. Кюрчев, О.В. Пеньов, Е. К. Посвятенко [та ін.]. – Мелітополь: ТДАТУ, 2021. – 90– 92 с.
- Мехтієва С.М., Дідур В. В., Ковальов О. О. Недоліки геотермальної енергетики. Проблеми та перспективи розвитку агропромислового комплексу України: матеріали ІІ Всеукраїн. наук.-практ. Інтернет-конференції / ТДАТУ: ред. кол. С. В. Кюрчев, О.В. Пеньов, Е. К. Посвятенко [та ін.]. – Мелітополь: ТДАТУ, 2021. – 100– 102 с.
- Крєстов В.Г., Ковальов О.О. Переваги геотермальної енергетики. Проблеми та перспективи розвитку агропромислового комплексу України: матеріали ІІ Всеукраїн. наук.-практ. Інтернет-конференції / ТДАТУ: ред. кол. С. В. Кюрчев, О.В. Пеньов, Е. К. Посвятенко [та ін.]. – Мелітополь: ТДАТУ, 2021. – 107– 109 с.
- Колєснік О.П. (Кер. Паляничка Н.О. ) Класифікація обладнання для просіювання борошна / ІХ Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ: матеріали ІХ Всеукр. наук.-техн. конф., 26 – 30 квітня 2021 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 45.
- Шестопалов О.П. (Кер. Верхоланцева В.О.) Класифікація обладнання для приготування фаршу / ІХ Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ: матеріали ІХ Всеукр. наук.-техн. конф., 26 – 30 квітня 2021 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 76.
- Кузьмін К.С. (Кер. Ковальов О.О.) Використання вендінгових апаратів для реалізації молока / ІХ Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ: матеріали ІХ Всеукр. наук.-техн. конф., 26 – 30 квітня 2021 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 43.
- Кузьмін К.С. (Кер. Ковальов О.О.) Проблеми реалізації молока в молокоматах / ІХ Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ: матеріали ІХ Всеукр. наук.-техн. конф., 26 – 30 квітня 2021 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 60.
- Крєстов В. Г. (Кер. Ковальов О.О.) Проблеми альтернативних джерел енергії / ІХ Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ: матеріали ІХ Всеукр. наук.-техн. конф., 26 – 30 квітня 2021 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 61.
- Колєснік О.П. (Кер. Н.О. Паляничка) Просіювач для очищення борошна від сторонніх домішок / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с. 169.
- Кузьмін К.С. (Кер. К.О. Самойчук, О.О. Ковальов) Якість диспергування в струминно-щілинному гомогенізаторі молока / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с. 170.
- Мехтієва С.М. (Кер. В.Г. Тарасенко) Виробництво безалкогольних напоїв / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, отельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с. 174.
- Мехтієва С.М. (Кер. В.О. Верхоланцева) Зберігання ягід / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с.175.
- Шестак А.О. (Кер. В.Г. Тарасенко) Плівковий охолоджувач напоїв / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с. 187.
- Шестопалов О.М. (Кер. В.О. Верхоланцева) Процес приготування напівфабрикатів із січеного м’яса / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с. 189.
- Юрченко С.О. (Кер. Н.О. Паляничка) Обґрунтування конструкції машини для заокруглення заготовок тіста / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с. 190.
- Кузьмін К. С., Паляничка Н.О., Ковальов О. О. Струминно-щілинний гомогенізатор молока. Матеріали 22 зльоту студентських лідерів аграрної освіти (20-21 травня 2021р). Суми. 2021. 139-140с.
- Баранов В.К. Аналіз обладнання технологічної лінії переробки молока. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 144-145.
- Виблов М.О. Обґрунтування технології монтажу лущільної машини. Керівник Ялпачик В.Ф. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 5-6.
- Мехтієва С.М. Обґрунтування конструкції охолодника–очисника молока ОМ–1А. Керівник Паляничка Н.О.// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 9-10.
- Бондаренко Д.О. Альтернативні методи заварювання кави. Керівник Верхоланцева В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 11-12.
- Антебура А.В., Причина Ю.С., Суворов Р.В.,Мирошниченко В.А. Хлібобулочні вироби з використанням нетрадиційної сировини. Керівник Олексієнко В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.13-15.
- Кузьмін К.С. Аналіз конструкцій струминних гомогенізаторів молока. Керівник Ковальов О.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.20-22.
- Вепрєв Н.Є. Способи отримання концентрованого сока. Керівник Верхоланцева В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 26-27.
- Горельченко А.О. Обґрунтування конструкції тістомісильної машини з підкатною діжею. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 32-33.
- Голуб Є.В. Вплив ступеня подрібнення сировини на характер протікання процесу екструзії. Керівник Олексієнко В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 34-35.
- Кузьмін К.С. Вторинне джерело електричної енергії. Керівник Верхоланцева В.О.// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 36-37.
- Мережко І.О. Вдосконалення конструкції місильного органу тістомісильної машини. Керівник Паляничка Н.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 38-39.
- Михайлюк А.О.Технологічний процес виробництва сока. Керівник Верхоланцева В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 48-49.
- Тішин В.С. Розробка установки для подрібнення сухого молока. Керівник Пупинін А.А. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 50-51.
- Притула І.І. Вдосконалення конструкції вальцедекового лущльного верстату для виробництва крупи. Керівник Паляничка Н.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 52-53.
- Угріна С.М. Слайсер для нарізання продуктів. Керівник Верхоланцева В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. -56-57.
- Кузьмін К.С. Оцінка потенціалу та переваги використання біомаси для отримання тепла та електричної енергії. Керівник Ковальов О.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 58-59.
- Потапенко А.В. Обґрунтування методики технічного діагностування машин переробної промисловості. Керівник Ялпачик В.Ф. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 62-63.
- Вилущак І.І. Статичні змішувачі для безперервного змішування рідин. Керівник Петриченко С.В. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 64-66.
- Михайлюк А.О. Гарячий розлив сока. Керівник Верхоланцева В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 67-68.
- Янда Я.А., Костіна Т.В. Печиво функціонального призначення. Керівник Олексієнко В.О.// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 69-71.
- Шестопалов О.М. Використання подрібнення у процесі приготування корму. Керівник Верхоланцева В.О.// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 81-82.
- Шуваєв А.С. Модернізація автомату для приготування смажених пиріжків АЖ–3П. Керівник Пупинін А.А. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 83-84.
- Юрченко С.О. Перспективний спосіб гомогенізації молока. Керівник Паляничка Н.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.89-90.
- Глушко Ю.Ю. Установка для сушіння макаронніх виробів. Керівник Петриченко С.В. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.95-96.
- Пачко К.Г. Аналіз напрямків підвищення ефективності використання біогазових установок. Керівник Ковальов О.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 99-100.
- Кузьмін К.С. Аналітичні дослідження впливу на диспергування в струминно–щілинному гомогенізаторі молока вторинних механізмів руйнування. Керівник Ковальов О.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 105-107.
- Білошицький І.Ю. Вдосконалення конструкції макаронного пресу. Керівник Паляничка Н.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 113-114.
- Кошулько В.С. Вплив величини зношування контактуючих поверхонь фіксуючих коліс та сортувального столу падді-машини на процес віброударного сепарування. Керівник Олексієнко В.О.// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 115-117.
- Тішин В.С. Аналіз конструкції машини для очищення коренеплодів. Керівник Петриченко С.В.// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 118-119.
- Водяницький І.О.Технологічне обладнання для виконання процесу округлення при виробництві хлібобулочних виробів. Керівник Паляничка Н.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 128-129.
- Тетервак І.Р. Підвищення ефективності роботи машини для вологої очистки зерна. Керівник Олексієнко В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.130-131.
- Колєснік О.П. Обґрунтування конструкції гомогенізатора для рідких продуктів. Керівник Паляничка Н.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.135-136.
- Крєстов В.Г. Проблеми та перспективи розвитку біогазової енергетики в Україні. Керівник Ковальов О.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.139-140.
- Циганков Є.Д. Дослідження процесу екстрагування олії з соняшникової макухи нетрадиційним розчинником. Керівник Петриченко С.В.// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.141-143.
- Соляник Р.О. Обґрунтування розробки технологічної лінії переробки томатів. Керівник Ялпачик В.Ф. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 152-153.
- Тихоненко О.В. Аналіз конструкцій олійних шнекових пресів. Керівник Олексієнко В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 158-159.
- Губар Є.В. Аналіз технологічного процесу виробництва макаронних виробів. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 160-162.
- Лебідь М.Р. Пульсаційний гомогенізатор для рідких продуктів. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.174-175.
- Черкас Є.О., Ковязін І.М. Технологія виробництва дієтичних фруктово-ягідних міксів. Керівник Петриченко С.В. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 176-178.
- Козлов І.М. Розробка конструкції протитечійного змішувача безалкогольних напоїв. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 3-4.
- Сляднєв В.І. Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 150-151.
- Горельченко А.О. Підвищення ефективності роботи тістомісильної машини. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 168-169.
- Юзюк Д.С. Вдосконалення технологічної лінії виробництва рослинної олії. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 181-183.
- Крєстов В.Г. Використання кабачків в якості сировини для виробництва швидкозамороженої продукції. Керівник Тарасенко В.Г. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 184-185.
- Кузьмін К. С., Ковальов. О. О. Негативний вплив на довкілля нетрадиційних джерел електроенергії. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (01-26 лютого 2021 р). “Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі”. Мелітополь. 2021. с. 206.
- Шестак А. О., Ковальов. О. О. Шляхи підвищення ефективності використання біогазових установок. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (01-26 лютого 2021 р). “Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі”. Мелітополь. 2021. с. 209.
- Кузьмін К. С., Ковальов. О. О. Визначення уточненого значення критерію Вебера в струминно-щілинному гомогенізаторі молока. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (01-26 лютого 2021 р). “Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі”. Мелітополь. 2021. с. 211.
- Лебідь М. Р., Кузьмін К. С., Ковальов. О. О. Переваги та недоліки використання молокоматів. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (01-26 лютого 2021 р). “Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі”. Мелітополь. 2021. с. 213.
- Мацулевич Ю. О., Ковальов. О. О. Негативні наслідки використання поновлюваних джерел енергії. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (01-26 лютого 2021 р). “Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі”. Мелітополь. 2021. с. 216.
- Крєстов В. Г., Ковальов. О. О. Підвищення якості гомогенізації в струминному гомогенізаторі молока з роздільною подачею вершків. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (01-26 лютого 2021 р). “Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі”. Мелітополь. 2021. с. 218.
- Мацулевич Ю. О., Ковальов. О. О. Шляхи зниження зусилля руйнування жирових кульок при гомогенізації. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (01-26 лютого 2021 р). “Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі”. Мелітополь. 2021. с. 225.
- Заліканов К. С., Ковальов. О. О. Зниження енерговитрат при одночасному проведенні гомогенізації та нормалізації. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (01-26 лютого 2021 р). “Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі”. Мелітополь. 2021. с. 227.
Facebook
Google+
Pinterest