- Заугольніков М.С., Паляничка Н.О. Вдосконалення конструкції головки гомогенізатора // VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет: матеріали VII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2019 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 7.
- Педаш Д.В., Верхоланцева В.О. Сучасний аналіз зберігання овочів і фруктів у сховищі // VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет: матеріали VII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2019 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 13.
- Заугольніков М.С., Паляничка Н.О. Вдосконалення конструкції головки гомогенізатора. VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет: матеріали VII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2019 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. с. 13.
- Кузьмін К.С., Ковальов О.О. Щілинний гомогенізатор молока струминного типу. VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет: матеріали VII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2019 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. с. 73.
- Білошицький І.Ю., Олексієнко В.О. Аналіз ефективності подрібнення зерна дробарками. VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет: матеріали VII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2019 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. с. 12.
- Педаш Д.В., Верхоланцева В.О. Сучасний аналіз зберігання овочів і фруктів у сховищі. VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет: матеріали VII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2019 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. с. 7.
- Вилущак І.С., Петриченко С.В. Статичне перемішування рідких харчових продуктів. VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет: матеріали VII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2019 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. с. 59.
- Лебідь М.Р., Самойчук К.О. Оптимізація енерговитрат струминно-щільового диспергатора молока. VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет: матеріали VII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2019 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. с. 42.
- Барієв Р.А., Циб В.Г. Підвищення продуктивності вовчків за рахунок удосконалення ріжучого інструменту. VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет: матеріали VII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2019 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2019
- Войніков М.Є., Паляничка Н.О. Удосконалення способу кутерування сировини // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.271.
- Заугольніков М.С., Паляничка Н.О. Новітні пристрої для гомогенізації молока // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.279.
- Зайцев Р.Р., Паляничка Н.О. Удосконалений гравітаційний плоскорешітний зерносепаратор // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.278.
- Мехтієва С.М., Верхоланцева В.О. Соняшниковий шрот у годівлі бройлерів // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.286.
- Тетервак І.Р., Верхоланцева В.О. Перспективний метод збереження продукту // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.304.
- Четвертак В.С., Верхоланцева В.О. Способи заморожування продуктів // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.309.
- Білошицький І.Ю., Олексієнко В.О. Удосконалення робочого органу для формування тістових заготовок // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.268.
- Савісько А.Ю., Олексієнко В.О. Модернізація зернового сепаратора з горизонтальним розміщенням сита // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.294.
- Шевченко В.Є., Олексієнко В.О. Підвищення ефективності роботи просіювача борошна // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.310.
- Богатирьов І.О., Кіценко Д.Є., Бойко В.С. Технологія об’ємного друку (3D) харчових продуктів // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.270.
- Войніков М.Є., Зотов Д.А., Тарасенко В.Г. Визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів за мінусових температур // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.272.
- Старовойт М.А., Савченко М.В., Тарасенко В.Г. Експериментальна установка для об’ємного друку (3D) харчових продуктів // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.301.
- Бовкун О.М., Тарасенко В.Г. Перспективний спосіб виробництва аерованих заморожених продуктів // Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості: збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції молодих вчених та студентів, 15-16 листопада 2018 р. – Хмельницький : ХНУ, 2018. – С. 291-293.
- Іванченко О.А., Циб В.Г. Удосконалення конструкції машини для купажування соків // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.280.
- Лебідь М.Р., Щербаков Д.В., Ковальов О.О. Оптимізація параметрів струминного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершків // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.284.
- Сердюк О.В., Ялпачик В.Ф. Удосконалення конструкції фризера // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.295.
- Угольніков В.В., Світличний О.О., Самойчук К.О. Раціональні параметри струминного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершків // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.305
- Желязков О.О., Загорко Н.П. Вологовміст і його зміни в плодах перцю солодкого за умов низькотемпературного зберігання // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.317.
- Чердаклієв А.А., Рудаков Д.О., Стручаєв М.І. Застосування імпульсного заморожування харчових продуктів // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.308.
- Колеснік О.П., Верхоланцева В.О. Значення зберігання для сільськогосподарської продукції // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.281.
- Четвертак В.С., Самойчук К.О. Перспективи вітрової та сонячної енергетики в Україні // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 3–4.
- Тетервак І.Р., Самойчук К.О. Альтернативні види палива // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 57–59.
- Соколенко М.М., Самойчук К.О. Альтернативні джерела енергії в Україні // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 62–63.
- Бовкун О.М., Лебідь М.Р., Самойчук К.О. Дослідження впливу параметрів гомогенізації на якість молочної емульсії// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 70–71.
- Десятов С.В., Самойчук К.О. Удосконалення технології виробництва консервів із грибів шампіньйонів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 82–83.
- Мехтієва С.М., Самойчук К.О. Вітроенергетика в Україні // Збірник наукових праць магістрантів та студентів.Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 88–89
- .Шац В.М., Самойчук К.О. Спосіб дослідження ефективності технологічного процесу очищення насіння від важковідділюваних домішок // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 116–117.
- Заблоцьких А.Г., Самойчук К.О. Вдосконалення конструкції тороідально-вихрового опалювального пристрою // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 122–123.
- Барієв Р.А., Загорко Н.П. Реконструкція цеху з виробництва газованих напоїв// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь : ТДАТУ, 2019. С. 31–32.
- Московкін С.П., Загорко Н.П. Удосконалення технологічної лінії виробництва зефіру // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 126–127.
- Шаравіна Є.М., Загорко Н.П. Удосконалення машини для укладання та пакування пачок з вафлями в гофрокартонні ящики // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 156–157.
- Гейман Ю.Є., Ялпачик В.Ф. Модернізація конструкції барабанної сушарки харчових продуктів// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 15–16.
- Кідалов О.О., Ялпачик В.Ф. Вдосконалення конструкції фризера для виробництва морозива // Збірник наукових праць магістрантів та студентів.Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 39–40.
- Хоркавців П.І., Ялпачик В.Ф. Дистилятор технічної води // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 43–44.
- Стаценко Д.І., Куянов Ю.Ю., Кошулько В.С., Олексієнко В.О. Сепарування зернових сумішей з використанням сил гравітації // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 68–69.
- Левадній Д.О., Олексієнко В.О. Способи водопідготовки і методи очистки води // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 96–97.
- Рудовол Є.В., Грекова Н.В., Кошулько В.С., Олексієнко В.О. Вплив величини зношування контактуючих поверхонь фіксуючих коліс та сортувального столу падді-машини на процес віброударного сепарування// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 108–109.
- Алєксєєв М.Ю., Кошулько В.С., Олексієнко В.О. Огляд конструктивних особливостей установки для обмолоту початків кукурудзи насіннєвого призначення // Збірник наукових праць магістрантів та студентів.Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 132–133.
- Грудік А.Г., Кривобок Я.К., Куянов Ю.Ю., Кошулько В.С., Олексієнко В.О. Огляд конструктивних особливостей установки для мікронізації зерна // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 138–139.
- Гончаренко Є.М., Петриченко С.В. Обґрунтування конструкції вібромашини для сушіння гранульованих і зернистих матеріалів// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 11–12.
- Чебанов Є.В., Петриченко С.В. Підвищення ефективності виробництва у виноробній галузі // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 76–77.
- Чердаклієв А.А., Петриченко С.В. Дослідження процесу електрокопчення риби // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 144–145.
- Золотухін І.Д., Циб В.Г. Удосконалення пляшкомийної машини // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 7–8.
- Проніна А.О., Циб В.Г. Технологічне обладнання для виробництва мармеладу // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 35–36.
- Іванченко О.А., Циб В.Г. Модернізація шнекового пресу для видалення соку // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 47–48
- Мошенський І.М., Циб В.Г. Удосконалення лінії виробництва круп // Збірник наукових праць магістрантів та студентів.Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 86–87.
- Душина М.А., Циб В.Г. Обгрунтування конструкції автоматичної системи глазурування для виробницва шоколаду // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 102–103.
- Ремез К.А., Циб В.Г. Переоснащення лінії виробництва твердого сиру// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 152–153.
- Гончаренко Є.М., Паляничка Н.О. Модернізація конструкції вібровідцентрового сепаратора // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 19–20.
- Хоркавців П.І., Паляничка Н.О. Обгрунтування конструкції конвеєризованого шпарильного чану для обробки туш свиней у шкурі// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 51–52.Шушляпіна П.С., Паляничка Н.О. Модернізація сепаратора-вершковіддільника // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 66–67.
- Міліч В.М., Паляничка Н.О. Використання деаераторних установок на підприємствах харчової промисловості // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 110–111.
- Отставнова А.В., Паляничка Н.О. Технологічне обладнання для виробництва чіпсів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 128–129.
- Проніна А.О., Паляничка Н.О. Технологічне обладнання для виробництва солодкої вати // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 134–135.
- Тетервак І.Р., Якубовська В.В., Верхоланцева В.О. Обґрунтування конструкції спіральної морозильної камери шокової заморозки для швидкого охолодження продуктів харчування // Збірник наукових праць магістрантів та студентів.Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 5–6.
- Шушляпина П.С., Верхоланцева В.О. Апарати для бланшування харчових продуктів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 23–24.
- Кушнір О.С., Мехтієва С.М., Верхоланцева В.О. Аналіз способів сушіння зернових культур // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 41–42.
- Душина М.А., Мехтієва С.М., Верхоланцева В.О. Обгрунтування конструкції для зняття лушпіння з насіння соняшника // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 60–61.
- Щербаков М.А., Верхоланцева В.О. Зберігання зернових масс в охолодженному стані // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 72–73.
- Міліч В.М., Верхоланцева В.О. Використання коптильних камер у підприємствах харчової промисловості // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 80–81.
- Зайцев Р.Р., Чердаклієв А.А., Тарасенко В.Г. Конструкція пристрою для імпульсного заморожування харчових продуктів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 29–30.
- Отставнова А.В., Тарасенко В.Г. Технологічне обладнання для виробництва сиру // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 130–131.
- Хоркавців П.І., Тарасенко В.Г. Обгрунтування конструкції центрифуги для розділення гідросумішей // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 142–143.
- Соколенко М.М., Бондар Д.В., Тарасенко В.Г. Поточний охолоджувальний пристрій для напоїв // Збірник наукових праць магістрантів та студентів.Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 160–161.
- Кушнір О.С., Бойко В.С.Технологія виробництва йогурту з фруктовими наповнювачами // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 49–50.
- Проніна А.О., Бойко В.С. Технологічне обладнання для виробництва мармеладу // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 148–149.
- Лебідь М.Р., Ковальов О.О.Перспективи використання вібрації для отримання електричної енергії // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 45–46.
- Лебідь М.Р., Ковальов О.О. Диспергування у струминно-поршньовому гомогенізаторі молока // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 98–99.
- Заблоцьких А.Г., Ковальов О.О. Методологічні підходи до оцінки якості харчових продуктів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 114–115.
- Бєтін С.І., Ковальов О.О. Перспективні напрями модернізації машин для замісу тіста // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 120–121.
Facebook
Google+
Pinterest