• en 
    • uk 
  •  
  •  
  •  
  •  
Кафедра обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
  • Про кафедру
    • Сторінка завідуючого
    • Положення про кафедру
    • Історія кафедри
      • Ялпачик Федір Юхимович
    • Контакти кафедри Обладнання переробних і харчових виробництв
    • Професійна орієнтація
    • Фотогалерея
  • Новини
  • Склад кафедри
  • Навчання
    • ДИСЦИПЛІНИ
      • ОБОВ’ЯЗКОВІ
      • ЗА ВИБОРОМ СТУДЕНТА
    • Неформальная освіта
    • Матеріал для підготовки до ДКЕ
    • Розклад занять
    • Графік консультацій
    • Посібники та підручники
    • Конспекти лекцій та практикуми
    • Олімпіади
    • Кураторство
    • Взаємовідвідування занять
    • Відкриті заняття
    • Обговорення відкритих занять
    • Курсове та дипломне проектування
      • Курсове проектування
      • Дипломне проектування
    • Круглі столи
    • Дуальне навчання
    • Практика
    • Співпраця
      • Провідні виробничники
  • Наука
    • Статті викладачів
      • ПРАЦІ ТДАТУ
      • СТАТТІ ЗА 2021 РІК
      • СТАТТІ ЗА 2020 РІК
      • СТАТТІ ЗА 2019 РІК
    • Публікації здобувачів вищої освіти
    • Розробки кафедри
    • ПАТЕНТИ
    • Наукові гуртки
      • Результати роботи наукових гуртків кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика
    • Науково-практичні заходи
      • 2020-2021 н.р.
      • 2019-2020 н.р.
    • Монографії
    • Співпраця
      • ЛУЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ КАФЕДРА «ТЕХНОЛОГІЙ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ»
    • Звіти з науки
  • Лабораторії кафедри
    • ЛАБОРАТОРІЯ ПАКУВАЛЬНОЇ ТАРИ ТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПАКУВАННЯ
    • ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА
    • ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА ТА ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ М´ЯСА
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ «МОНТАЖ, ЕКСПЛУАТАЦІЯ ТА РЕМОНТ ОБЛАДНАННЯ»
    • ЛАБОРАТОРІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ТА ВДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛАДНАННЯ, ЗАДІЯНОГО В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ
    • ЛАБОРАТОРІЯ ХОЛОДИЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ВИРОБНИЦТВА СОКІВ І КВАСУ
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ЛАБОРАТОРІЯ ПРОЦЕСІВ І АПАРАТІВ
    • НАВЧАЛЬНА ЛАБОРАТОРІЯ “УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА”
  • Електронні посібники викладачів кафедри
  • Робітничі професії
    • Налагоджувальник устаткування у виробництві харчової продукції
  • Вакансії за ОПП
  • Наукова школа
  • Конференції
    • 2021 Друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв»
    • Запрошення на інтернет-конференцію
    • Матеріали Другої міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (23 листопада, 2021 р.)
    • Сертифікати учасників конференції
  • Стажування та підвищення кваліфікації викладачів кафедри
  • Абітурієнту

публікації за 2019 р.

  • Заугольніков М.С., Паляничка Н.О. Вдосконалення конструкції головки гомогенізатора // VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет: матеріали VII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2019 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 7.
  • Педаш Д.В., Верхоланцева В.О. Сучасний аналіз зберігання овочів і фруктів у сховищі // VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет: матеріали VII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2019 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 13.
  •  Заугольніков М.С., Паляничка Н.О. Вдосконалення конструкції головки гомогенізатора. VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет: матеріали VII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2019 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. с. 13.
  • Кузьмін К.С., Ковальов О.О. Щілинний гомогенізатор молока струминного типу. VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет: матеріали VII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2019 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. с. 73.
  • Білошицький І.Ю., Олексієнко В.О. Аналіз ефективності подрібнення зерна дробарками. VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет: матеріали VII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2019 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. с. 12.
  • Педаш Д.В., Верхоланцева В.О. Сучасний аналіз зберігання овочів і фруктів у сховищі. VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет: матеріали VII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2019 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. с. 7.
  • Вилущак І.С., Петриченко С.В. Статичне перемішування рідких харчових продуктів. VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет: матеріали VII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2019 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. с. 59.
  • Лебідь М.Р., Самойчук К.О. Оптимізація енерговитрат струминно-щільового диспергатора молока. VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет: матеріали VII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2019 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. с. 42.
  • Барієв Р.А., Циб В.Г. Підвищення продуктивності вовчків за рахунок удосконалення ріжучого інструменту. VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Механіко-технологічний факультет: матеріали VII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2019 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2019
  • Войніков М.Є., Паляничка Н.О. Удосконалення способу кутерування сировини // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.271.
  • Заугольніков М.С., Паляничка Н.О. Новітні пристрої для гомогенізації молока // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.279.
  • Зайцев Р.Р., Паляничка Н.О. Удосконалений гравітаційний плоскорешітний зерносепаратор // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.278.
  • Мехтієва С.М., Верхоланцева В.О. Соняшниковий шрот у годівлі бройлерів // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.286.
  • Тетервак І.Р., Верхоланцева В.О. Перспективний метод збереження продукту // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.304.
  • Четвертак В.С., Верхоланцева В.О. Способи заморожування продуктів // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.309.
  • Білошицький І.Ю., Олексієнко В.О. Удосконалення робочого органу для формування тістових заготовок // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.268.
  • Савісько А.Ю., Олексієнко В.О. Модернізація зернового сепаратора з горизонтальним розміщенням сита // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.294.
  • Шевченко В.Є., Олексієнко В.О. Підвищення ефективності роботи просіювача борошна // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.310.
  • Богатирьов І.О., Кіценко Д.Є., Бойко В.С. Технологія об’ємного друку (3D) харчових продуктів // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.270.
  • Войніков М.Є., Зотов Д.А., Тарасенко В.Г. Визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів за мінусових температур // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.272.
  • Старовойт М.А., Савченко М.В., Тарасенко В.Г. Експериментальна установка для об’ємного друку (3D) харчових продуктів // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.301.
  • Бовкун О.М., Тарасенко В.Г. Перспективний спосіб виробництва аерованих заморожених продуктів // Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості: збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції молодих вчених та студентів, 15-16 листопада 2018 р. – Хмельницький : ХНУ, 2018. – С. 291-293.
  • Іванченко О.А., Циб В.Г. Удосконалення конструкції машини для купажування соків // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.280.
  • Лебідь М.Р., Щербаков Д.В., Ковальов О.О. Оптимізація параметрів струминного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершків // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.284.
  • Сердюк О.В., Ялпачик В.Ф. Удосконалення конструкції фризера // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.295.
  • Угольніков В.В., Світличний О.О., Самойчук К.О. Раціональні параметри струминного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершків // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.305
  • Желязков О.О., Загорко Н.П. Вологовміст і його зміни в плодах перцю солодкого за умов низькотемпературного зберігання // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.317.
  • Чердаклієв А.А., Рудаков Д.О., Стручаєв М.І. Застосування імпульсного заморожування харчових продуктів // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.308.
  • Колеснік О.П., Верхоланцева В.О. Значення зберігання для сільськогосподарської продукції // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.281.
  • Четвертак В.С., Самойчук К.О. Перспективи вітрової та сонячної енергетики в Україні // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 3–4.
  • Тетервак І.Р., Самойчук К.О. Альтернативні види палива // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 57–59.
  • Соколенко М.М., Самойчук К.О. Альтернативні джерела енергії в Україні // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 62–63.
  • Бовкун О.М., Лебідь М.Р., Самойчук К.О. Дослідження впливу параметрів гомогенізації на якість молочної емульсії// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 70–71.
  • Десятов С.В., Самойчук К.О. Удосконалення технології виробництва консервів із грибів шампіньйонів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 82–83.
  • Мехтієва С.М., Самойчук К.О. Вітроенергетика в Україні // Збірник наукових праць магістрантів та студентів.Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 88–89
  • .Шац В.М., Самойчук К.О. Спосіб дослідження ефективності технологічного процесу очищення насіння від важковідділюваних домішок // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 116–117.
  • Заблоцьких А.Г., Самойчук К.О. Вдосконалення конструкції тороідально-вихрового опалювального пристрою // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 122–123.
  • Барієв Р.А., Загорко Н.П. Реконструкція цеху з виробництва газованих напоїв// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь : ТДАТУ, 2019. С. 31–32.
  • Московкін С.П., Загорко Н.П. Удосконалення технологічної лінії виробництва зефіру // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 126–127.
  • Шаравіна Є.М., Загорко Н.П. Удосконалення машини для укладання та пакування пачок з вафлями в гофрокартонні ящики // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 156–157.
  • Гейман Ю.Є., Ялпачик В.Ф. Модернізація конструкції барабанної сушарки харчових продуктів// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 15–16.
  • Кідалов О.О., Ялпачик В.Ф. Вдосконалення конструкції фризера для виробництва морозива // Збірник наукових праць магістрантів та студентів.Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 39–40.
  • Хоркавців П.І., Ялпачик В.Ф. Дистилятор технічної води // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 43–44.
  • Стаценко Д.І., Куянов Ю.Ю., Кошулько В.С., Олексієнко В.О. Сепарування зернових сумішей з використанням сил гравітації // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 68–69.
  • Левадній Д.О., Олексієнко В.О. Способи водопідготовки і методи очистки води // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 96–97.
  • Рудовол Є.В., Грекова Н.В., Кошулько В.С., Олексієнко В.О. Вплив величини зношування контактуючих поверхонь фіксуючих коліс та сортувального столу падді-машини на процес віброударного сепарування// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 108–109.
  • Алєксєєв М.Ю., Кошулько В.С., Олексієнко В.О. Огляд конструктивних особливостей установки для обмолоту початків кукурудзи насіннєвого призначення // Збірник наукових праць магістрантів та студентів.Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 132–133.
  • Грудік А.Г., Кривобок Я.К., Куянов Ю.Ю., Кошулько В.С., Олексієнко В.О. Огляд конструктивних особливостей установки для мікронізації зерна // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 138–139.
  • Гончаренко Є.М., Петриченко С.В. Обґрунтування конструкції вібромашини для сушіння гранульованих і зернистих матеріалів// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 11–12.
  • Чебанов Є.В., Петриченко С.В. Підвищення ефективності виробництва у виноробній галузі // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 76–77.
  • Чердаклієв А.А., Петриченко С.В. Дослідження процесу електрокопчення риби // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 144–145.
  • Золотухін І.Д., Циб В.Г. Удосконалення пляшкомийної машини // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 7–8.
  • Проніна А.О., Циб В.Г. Технологічне обладнання для виробництва мармеладу // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 35–36.
  • Іванченко О.А., Циб В.Г. Модернізація шнекового пресу для видалення соку // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 47–48
  • Мошенський І.М., Циб В.Г. Удосконалення лінії виробництва круп // Збірник наукових праць магістрантів та студентів.Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 86–87.
  • Душина М.А., Циб В.Г. Обгрунтування конструкції автоматичної системи глазурування для виробницва шоколаду // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 102–103.
  • Ремез К.А., Циб В.Г. Переоснащення лінії виробництва твердого сиру// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 152–153.
  • Гончаренко Є.М., Паляничка Н.О. Модернізація конструкції вібровідцентрового сепаратора // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 19–20.
  • Хоркавців П.І., Паляничка Н.О. Обгрунтування конструкції конвеєризованого шпарильного чану для обробки туш свиней у шкурі// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 51–52.Шушляпіна П.С., Паляничка Н.О. Модернізація сепаратора-вершковіддільника // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 66–67.
  • Міліч В.М., Паляничка Н.О. Використання деаераторних установок на підприємствах харчової промисловості // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 110–111.
  • Отставнова А.В., Паляничка Н.О. Технологічне обладнання для виробництва чіпсів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 128–129.
  • Проніна А.О., Паляничка Н.О. Технологічне обладнання для виробництва солодкої вати // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 134–135.
  • Тетервак І.Р., Якубовська В.В., Верхоланцева В.О. Обґрунтування конструкції спіральної морозильної камери шокової заморозки для швидкого охолодження продуктів харчування // Збірник наукових праць магістрантів та студентів.Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 5–6.
  • Шушляпина П.С., Верхоланцева В.О. Апарати для бланшування харчових продуктів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 23–24.
  • Кушнір О.С., Мехтієва С.М., Верхоланцева В.О. Аналіз способів сушіння зернових культур // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 41–42.
  • Душина М.А., Мехтієва С.М., Верхоланцева В.О. Обгрунтування конструкції для зняття лушпіння з насіння соняшника // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 60–61.
  • Щербаков М.А., Верхоланцева В.О. Зберігання зернових масс в охолодженному стані // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 72–73.
  • Міліч В.М., Верхоланцева В.О. Використання коптильних камер у підприємствах харчової промисловості // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 80–81.
  • Зайцев Р.Р., Чердаклієв А.А., Тарасенко В.Г. Конструкція пристрою для імпульсного заморожування харчових продуктів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 29–30.
  • Отставнова А.В., Тарасенко В.Г. Технологічне обладнання для виробництва сиру // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 130–131.
  • Хоркавців П.І., Тарасенко В.Г. Обгрунтування конструкції центрифуги для розділення гідросумішей // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 142–143.
  • Соколенко М.М., Бондар Д.В., Тарасенко В.Г. Поточний охолоджувальний пристрій для напоїв // Збірник наукових праць магістрантів та студентів.Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 160–161.
  • Кушнір О.С., Бойко В.С.Технологія виробництва йогурту з фруктовими наповнювачами // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 49–50.
  • Проніна А.О., Бойко В.С. Технологічне обладнання для виробництва мармеладу // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 148–149.
  • Лебідь М.Р., Ковальов О.О.Перспективи використання вібрації для отримання електричної енергії // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 45–46.
  • Лебідь М.Р., Ковальов О.О. Диспергування у струминно-поршньовому гомогенізаторі молока // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 98–99.
  • Заблоцьких А.Г., Ковальов О.О. Методологічні підходи до оцінки якості харчових продуктів // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 114–115.
  • Бєтін С.І., Ковальов О.О. Перспективні напрями модернізації машин для замісу тіста // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2019. С. 120–121.
Facebook
Twitter
Google+
Pinterest

Наука

  • Статті викладачів
    • ПРАЦІ ТДАТУ
    • СТАТТІ ЗА 2021 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2020 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2019 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2018 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2017 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2016 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2015 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2014 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2013 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2012 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2011 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2010 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2009 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2008 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2007 РІК
    • СТАТТІ ПОПЕРЕДНІХ РОКІВ
  • Публікації здобувачів вищої освіти
    • публікації за 2022 р.
    • публікації за 2021 р.
    • публікації за 2020 р.
    • публікації за 2019 р.
    • публікації за 2018 р.
    • публікації за 2017 р.
    • публікації за 2016 р.
  • Розробки кафедри
    • СТРУМИННО-ЩІЛИННИЙ ГОМОГЕНІ3АТОР МОЛОКА
    • ПУЛЬСАЦІЙНИЙ ГОМОГЕНІЗАТОР З РОТОРОМ, ЩО ВІБРУЄ
    • ПУЛЬСАЦІЙНИЙ ГОМОГЕНІЗАТОР МОЛОКА
    • СТРУМИННИЙ ГОМОГЕНІЗАТОР З РОЗДІЛЬНИМ ПОДАВАННЯМ ЖИРОВОЇ ФАЗИ МОЛОКА
    • ЗЕРНОСХОВИЩА З ЗАСТОСУВАННЯМ ОХОЛОДЖЕННЯ
    • ПАЛЬЦЕВА ДРОБАРКА ЗЕРНОВОГО МАТЕРІАЛУ
    • ПРОТИТЕЧІЙНО-СТРУМИННИЙ ЗМІШУВАЧ РІДКИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
    • ПРИСТРІЙ ДЛЯ ІМПУЛЬСНОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
    • ІМПУЛЬСНИЙ ГОМОГЕНІЗАТОР МОЛОКА
  • ПАТЕНТИ
    • 2021 патенти
    • 2020 патенти
    • 2019 патенти
    • 2018 патенти
  • Наукові гуртки
    • «Дослідження процесів переробки зернових культур і плодово-ягідної продукції»
    • «Вдосконалення процесу і обслуговування обладнання в переробній промисловості»
    • «Дослідження процесу об’ємного формування продуктів»
    • «Дослідження процесу зберігання плодоовочевої продукції за допомогою низьких температур»
    • «Дослідження процесу переробки зернової, рослинної сировини»
    • “Оптимізації процесу диспергування молочних емульсій”
    • «Дослідження фізико-механічних та реологічних властивостей с.г. сировини та продуктів її переробки»
    • «Альтернативні енерготехнології та проблеми утилізації сміття»
    • Вдосконалення процесів і апаратів переробних виробництв
    • 2019-2020 гуртки
    • 2018-2019 гуртки
    • Результати роботи наукових гуртків кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика
      • 2021-2022 н.рік
      • 2020-2021 н.рік
      • 2019-2020 н.рік
      • 2018-2019 н.рік
  • Науково-практичні заходи
    • 2021-2022 н.р.
    • 2020-2021 н.р.
    • 2019-2020 н.р.
    • 2018-2019 н.р.
    • 2017-2018 н.р.
    • 2016-2017 н.р.
    • 2015-2016 н.р.
    • Міжнародні науково-практичні конференції
  • Монографії
    • Протитечійно-струминна гомогенізація молока: Монографія
    • Оптимізація технології заморожування плодоовочевої продукції: Монографія
    • Процесси тістомісильних машин
    • Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії
    • Peculiarities of the competitive specialists training in agricultural higher education institutions: social and humanitarian dimensions
    • Технічні засоби післязбиральної обробки насіння соняшнику
    • Economic and technical efficiency of sunflower seed processing
    • Impulse milk homogenisation: Collective monograph / Modern engineering research topical problems
    • Technical research and development: collective monograph
    • Growing Technologies of Perennial Legumes
  • Співпраця
    • ЛУЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ КАФЕДРА «ТЕХНОЛОГІЙ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ»
  • Звіти з науки

Ми в соцмережах

Пошук

© 2025. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. Кафедра обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика. Всі права захищені.
  • Головна
  • Карта сайту
  • Умови використання
  • Доступ до публічної інформації