Збірник наукових праць магістрантів та студентів 2017
14 березня 2017 року на кафедрі ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика відбулось засідання секції «Обладнання переробних і харчових виробництв» в рамках щорічної науково-технічної конференції студентів і магістрантів ТДАТУ за підсумками наукових досліджень 2016 року.В ході роботи засідання секції виступили 16 учасників зі змістовними доповідями, які підготовлені на високому інженерному рівні та супроводжувалися наочними мультимедійними презентаціями.
МІШАЛКИ, ТЕХНОЛОГІЧНА ЛІНІЯ ВИРОБНИЦТВА ЧЕРВОНОГО ВИНА, СУЧАСНА ЛІНІЯ ПО ВИРОБНИЦТВУ СОКУ, ЛІНІЯ ДОЗУВАННЯ ТА ПРИИГОТУВАННЯ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ, ОБГРУНТУВАННЯ ТИПУ ГОМОГЕНІЗАТОРА ДЛЯ ОСНАЩЕННЯ МОЛОКОМАТУ, СОЛНЕЧНАЯ ЕНЕРГЕТИКА, ВДОСКОНАЛЕННЯ СПОСОБУ ВИРОБНИЦТВА СОКУ ЯБЛУЧНОГО ЗАМОРОЖЕНОГО, ДОПОЛНИТЕЛЬНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ ХОЛОДИЛЬНЫХ УСТАНОВОК, АБСОРБЦІЙНИЙ ПРОСІЮВАЧ, ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЦЕСУ ВАКУУМНОГО ОХОЛОДЖЕННЯ ПЛОДІВ ЧЕРЕШНІ, ВДОСКОНАЛЕННЯ КОНСТРУКЦІЇ ПУЛЬСАЦІЙНОГО ГОМОГЕНІЗАТОРА МОЛОКА, ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ГОМОГЕНІЗАЦІЇ, ПРИСТРІЙ ДЛЯ ПОПЕРЕДНЬОГО ПІДМОРОЖУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Під час засідання були обговорені актуальні питання удосконалення конструкцій машин та обладнання харчових виробництв.
За активну участь у науково-дослідній роботі та підготовку кращої доповіді були відзначені наступні учасники конференції:
-
Пацький І.Ю., магістрант групи 11 МБ ГМ з доповіддю за темою «Удосконалення конструкції струминного гомогенізатора молока з роздільним подаванням вершків».
-
Кідалов О.О., студент групи 31 МБ з доповіддю за темою «Розвиток подрібнення зерна у сучасному світі».
Викладачі кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика вітають учасників секції «Обладнання переробних і харчових виробництв» науково-технічної конференції студентів і магістрантів ТДАТУ з вдалими доповідями про результати своїх наукових досліджень та бажають наснаги у досягненні нових цілей.