«Дослідження процесу зберігання плодоовочевої продукції за допомогою низьких температур» Керівник гуртка – д.т.н., проф. Ялпачик В.Ф., к.т.н., доц. Тарасенко В.Г. 2021-2022 н.р. ПЛАН РОБОТИ студентського наукового гуртка «Дослідження процесу зберігання плодоовочевої продукції за допомогою низьких температур» Підсумки роботи студентського наукового гуртка «Дослідження процесу зберігання плодоовочевої продукції за допомогою низьких температур» за 1 семестр 2021-2022 н.р. 2020-2021 н.р. ПЛАН РОБОТИ студентського наукового гуртка «Дослідження процесу зберігання плодоовочевої продукції за допомогою низьких температур», керівники Ялпачик В.Ф., Тарасенко В.Г.