- I. Palamarchuk, S. Kiurchev, V. Verkholantseva, N. Palianychka, O. Hryhorenko Optimization of the Parameters for the Process of Grain Cooling // Renewable Energy Sources: Engineering, Technology, Innovation, Springer Proceedings in Energy – 2018. Chapter No.: 94. – P. 981-988. Web of Science
- Кюрчев С.В. Математичне моделювання віброаспіраційного сепарування насіннєвого матеріалу /С.Кюрчев, І.Паламарчук, В.Верхоланцева, О.Колодій// Вісник ЛНАУ, № 22, 2018.-с.171-176
- Янаков В.П., Темников Г.Е., Yanakova O. Педагогические аспекты совершенствования теории тестоприготвления // “Качество подготовки специалистов в техническом университете: проблемы, перспективы, инновационные подходы”: IV міжнар. наук.-метод. конф., (м. Могілєв, 15-16 ноября 2018 р.). – Могілєв.: – Могілєвський гос. ун-т. продовольства, – 2018. Тези доп. – С.185–188.
- I. Palamarchuk, S. Kiurchev, L. Kiurcheva, V. Verkholantseva Analysis of main charac-teristics of infrared drying in the moving layer of grain produce // International Research and Practice Conference «Modern development pathes of agricultural production: trends and innovations». 23-24 October 2018.
- О.Lomeyko, L. Yefimenko, V. Tarasenko, O. Dereza Vacuum cooling technolo-gy for pre-cooling of cher-ry fruits // International Research and Practice Conference «Modern development pathes of agricultural production: trends and innovations». 23-24 October 2018.
- Янаков В.П. Выбор инновационных технологий замеса теста / Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету «Розвиток харчових виробництв,ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність» 19 листопада 2018 р. – Харків, ХДУХТ. – 2018. – С. 380-382.
- Кюрчев С.В., Паламарчук І. П., Верхоланцева В. О. Обґрунтування параметрів процесу інфрачервоного сушіння зернової продукції з вібро-хвильовим конвеєром / Матеріали ХVІІ міжнародне науко-во-практичної конференції «Удосконалення процесів і обладнання харчових і хімічних виробництв», 3-8 вересня 2018 р., м.Одеса
- Тарасенко В.Г. Перспективний спосіб заморожування харчових продуктів / Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету «Розвиток харчових виробництв,ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність» 19 листопада 2018 р. – Харків, ХДУХТ. – 2018. – С. 365-366.
- Паламарчук І.П., Кюрчев С.В., Кюрчева Л.М., Верхоланцева В.О. Процес інфрачервоного сушіння для зернової продукції / Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету «Розвиток харчових виробництв,ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність» 19 листопада 2018 р. – Харків, ХДУХТ. – 2018. – С. 342-344.
- Igor PALAMARCHUK, Sergey KIURCHEV, Valentуna VERKHOLANTSEVA, Nadiia PALIANYCHKA, Olenа HRYHORENKO OPTIMIZATION OF THE PARAMETERS FOR THE PROCESS OF GRAIN COOLING // V Międzynarodowa Konferencja ODNAWIALNE ŹRÓDŁA ENERGII techniki, technologie, innowacje 20-22 czerwca 2018r.– Krynica-Zdrój. S. 91.
- Самойчук К.О.Вібраційні гомогенізатори молока / К.О. Самойчук, Н.О. Паляничка, В.О. Верхоланцева, В.П. Янович // Вібрації в техніці та технологіях. – Вінниця: ВНАУ. – №1 (88) – 2018. – С. 77–82.
- Tokar A. Combination of vegetable-fruit formulation composition for obtaining high quality products / A. Tokar, L. Matenchuk, Z. Kharchenko, I. Haidai, N. Zahorko, V. Tarasenko, V. Verkholantseva, N. Palianychka, I. Povorozniuk, L. Kravchenko // East Europe Journal – Kharkiv: PC «TECHNOLOGY CENTER», 2018, №4/11 (94). – P. 55-60. SCOPUS
- Tokar A. Development of reciptures of canned smothies made from zucchini and fruits // A. Tokar, L. Matenchuk, Z. Kharchenko, I. Haidai, N. Zahorko, V. Tarasenko, V. Verkholantseva, N. Palianychka, I. Povorozniuk, L. Kravchenko // EUREKA: Life Sciences, – 2018, Vol. 4, – P. 56–62.
- Cамойчук К.О., Ковальов О.О., Левченко Методика розрахунку дисперсності молочної емульсії в пульсаційному і струминному гомогенізаторах / К.О. Самойчук, О.О.Ковальов, Л.В.Левченко // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Соціально-економічний розвиток аграрної сфери: інженерно-економічне забезпечення» Бережани, 2018. С. 314–316.
- Самойчук К.О. Дуальна форма здобуття освіти студентів спеціальності “Машинобудування“/ К.О. Самойчук, Н.П. Загорко. Удосконалення освітьо-виховного процесу в вищому навчальному закладі. Вип. 21. Зб. наук.-метод. праць. Мелітополь, ТДАТУ. – 2018. – С. 151–158.
- Самойчук К.О., Левченко Л.В., Паляничка Н.О. Вплив амплітуди і частоти коливань поршня пульсаційного гомогенізатора на дисперсність жирової фази молока. The international research and practical conference “The development of technical Sciences: problems and solutions” (Brno, The Czech Republic, April 27–28, 2018). Brno. С. 72–75.
- Загорко Н.П., Самойчук К.О., Левченко Л.В. Експериментальне визначення кратності обробки в пульсаційному гомогенізаторі молока. Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Мелітополь-Кирилівка, 7–8 червня, 2018). ТДАТУ, 2018. – С.43.
- Самойчук К.О. Інноваційні технології гомогенізації в галузі виробництва молока та переробки молочної продукції. Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Мелітополь-Кирилівка, 7–8 червня, 2018). ТДАТУ, 2018. – С.59.
- Янаков В.П. Совершенствование технологий замеса – задачи и ответы / “Удосконалення процесів і обладнення харчових і хімічних виробництв”: міжнар. наук.-практ. конф., (м. Одеса, 3-8 вересня 2018 р.) – Одеса.: – Одеська нац. акад. харчових технологій, – Збірник наук. праць 3-8 вересня 2018. – С.194–196.
- Янаков В.П. Условия автоматизации замеса теста / Інформаційні технології і автоматизація – 2018″: міжнар. наук.-практ. конф., (м. Одеса, 2-6 октября 2018 р.). – Одеса.: – Одеська нац. акад. харчових технологій, – 2018. Тези доп. – С.46–47.
- І.П. Паламарчук. Обгрунтування конструкції та принципу роботи віброаспіраційного сеператора / І.П. Паламарчук., С.В. Кюрчев., Л.М. Кюрчева., В.О. Верхоланцева // Праці ТДАТУ. // – Вип. 18., том 2. – Мелітополь. – 2018.
- І.П.Паламарчук. Розробка основних принципів створення теплоенергетичної системи зберігання сільскогосподарської продукції. / І.П.Паламарчук, С.В. Кюрчев, Л.М. Кюрчева, В.О.Верхоланцева. // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції: Програма та тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 6-7 листопада 2018 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2018 р. – с. 27-29
- .П.Паламарчук. Дослідження динаміки руху насінини при виході з живильного конуса віброаспіраційного сепаратора / І.П.Паламарчук., С.В.Кюрчев., Л.М.Кюрчева., В.О.Верхоланцева // Науковий вісник ТДАТУ. // – Вип. 8., том 2. – Мелітополь. – 2018., с. 2-20.
- Deynichenko G., Samoichuk K., Yudina T., Levchenko L., Palianychka N., Verkholantseva V., Dmytrevskyi D., Chervonyi V. Parameter optimization of milk pulsation homogenizer /Journal of Hygienic Engineering and Design. Vol. 24. Р 63–67. Macedonia. 2018. (SCOPUS, CAB Abstracts database, CABI Full text repository database, Food Science and Technology database, Global Health database , German National Library of Science and Technology (TIB), University Library of Hanover)
- Самойчук К.О., Паляничка Н.О., Левченко Л.В. Експериментальні дослідження потужності пульсаційного гомогенізатора молока. Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету «Розвиток харчових виробництв,ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність» 19 листопада 2018 р. – Харків, ХДУХТ. – 2018. – С. 359-360.
- Самойчук К.О., Лівик Н.В. Використання протитечійно-струминного диспергування для вдосконалення гомогенізаторів молока. Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету «Розвиток харчових виробництв,ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність» 19 листопада 2018 р. – Харків, ХДУХТ. – 2018. – С. 357-358.
- Самойчук К.О., Ковальов О.О., Лубко Д.В. Моделювання параметрів струминного гомогенізатора молока щілинного типу. Праці ТДАТУ. – Мелітополь, ТДАТУ. – Вип. 18. Т.2 – 2018. – С. 286–292.
- Янаков В.П. Исследование терминологии замеса теста. / В.П. Янаков. Мін–во образ. и науки України, Таврійський держ. агротехнол. ун-т. Тематич. научн.–техн. збірник. Праці Таврійського держ. агротехнол. ун-та. – Мелітополь.: ТДАТУ, – 2018. Вип. 18. Т.1. – С. 261–269
- Ялпачик В.Ф. Дослідження коефіцієнта тертя гранульованого жому моркви / В.Ф. Ялпачик, С.Ф. Буденко, В.О. Олексієнко, О.О. Червоткіна // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь, 2018. – Вип.18. – Том.1. – с. 112-118.
- Стручаєв М.І. Формування заморожених соків/ Загорко Н.П., Стручаєв М.І., Тарасенко В.Г.// Праці Таврійський державний агротехнологічний університет – Вип. 18. Т.1 – Мелітополь: ТДАТУ, 2018.– С. 246-252
- Бойко В.С. Визначення параметрів течії в’язко-пластичної рідини при об’ємному формуванні харчових продуктів / В.С. Бойко, В.Г. Тарасенко // // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету . – Мелітополь: ТДАТУ, 2018. – Вип. 18, Т.1. – С. 318 – 325.
- Самойчук К.О., Багатократна і багатоступінчаста гомогенізація молока /К.О. Самойчук // Праці ТДАТУ. – Мелітополь, ТДАТУ. – Вип. 18. Т.1 – 2018. – С. 22–28.
- Самойчук К.О., Обґрунтування параметрів отворів поршня пульсаційного гомогенізатора молока/ Самойчук К.О., Левченко Л.В., Циб В.Г. // Праці ТДАТУ. – Мелітополь, ТДАТУ. – Вип. 18. Т.1 – 2018. – С. 274–280.
- Viunyk O., Samoichuk K., Smielov А., Panina V. Experimental investigations of the process of mixing liquids in a counter-jet mixer// Slovak international scientific journal: Bratislava – № 14, (2018). – 1. – 2018. – Р. 32–37.
- Петриченко С.В. Моделювання процесу електрокопчення риби / Петриченко С.В., Лобода О.І. // Праці ТДАТУ. – Мелітополь, 2018. Вип. 18. –Т.1.
- Паламарчук І.П. Визначення оптимальної геометричної форми отворів поршня-ударника імпульсного гомогенізатора молока / І.П. Паламарчук, Т.М. Вітенько, Н.О. Паляничка, С.Ф. Буденко, О.О. Вершков // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь, 2018. Вип. 18, Т.1. – С. 147 – 153.
- Osokina N., Liubych V., Novak L., Pushkarova-Bezdil T., Priss O., Verkholantseva V., Hryhorenko O., Pusik V., Pusik L. (2018). Analysis of bakery properties of grain of new varieties and lines of wheat spelts. EUREKA: Life Sciences, (2), 41-46
- Кюрчев С.В. Визначення важливого фактора якості пшениці у процесі зберігання із застосуванням охолодження / С.В. Кюрчев, Л.М. Кюрчева, В.А. Верхоланцева // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ, 2018. – Вип. 18, Т.1. – С. 20 – 28.
- Osokina N., Liubych V., Novak L., Pushkarova-Bezdil T., Priss O., Verkholantseva V., Hryhorenko O., Pusik V., Pusik L. (2018). Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain Eastern European Journal of Enterprise Technologies.–2018.–Vol. 2/11(92).– P. 39–47.
- Ломейко О.П Вплив вакуумного охолодження плодів черешні на коефіцієнт втрати маси/О. П. Ломейко, Л. В. Єфіменко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. -Мелітополь, 2018. т.Вип. 18,N т. 1:Технічні науки.-С.138-146
- Ломейко О.П Впровадження дуального навчання в освітній процес/В. М. Кюрчев, О. П. Ломейко // Удосконалення освітньо-виховного процесу в вищому навчальному закладі. -Мелітополь, 2018. т.Вип. 21.-С.4-9
- Ломейко О.П Технологія вакуумного охолодження плодів черешні/О. П. Ломейко, Л. В. Ефіменко // Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства. -Мелітополь, 2018.-С.50
Facebook
Google+
Pinterest