- Пачко К.Г., Ковальов. О.О. Обґрунтування можливості створення Мелітопольської агломерації поліцентричного типу. Матеріали VIII всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів та студентів за підсумками наукових досліджень 2020 року (01-18 листопада 2020 р). т.2 с.23.
- Водяницький І.О., Ковальов. О.О. Оцінка потенціалу для створення Мелітопольської агломерації. Матеріали VIII всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів та студентів за підсумками наукових досліджень 2020року (01-18 листопада 2020 р). т.2. с.28.
- Кузьмін К.С., Ковальов О.О., Колодій О.С. Перспективи отримання енергії від вібраційних ефектів. Матеріали VIII всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів та студентів за підсумками наукових досліджень 2020року (01-18 листопада 2020 р). т.2. с.29.
- Пачко К.Г., Ковальов О.О., Колодій О.С. Аналіз раціональних технологій утилізації сміття. Матеріали VIII всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів та студентів за підсумками наукових досліджень 2020року (01-18 листопада 2020 р). т.2. с.30.
- Кльованик А.О., Колодій О. С., Ковальов О. О. Дослідження руху насіння в аспіраційному каналі пневмогравітаційного сепаратора. Матеріали VIII всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів та студентів за підсумками наукових досліджень 2020року (01-18 листопада 2020 р). т.2. с.33.
- Лощинін Д.К., Колодій О. С., Ковальов О. О. Дослідження пневмогравітаційного сепаратора насіння соняшника у ТОВ «ЗОРЯ». Матеріали VIII всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів та студентів за підсумками наукових досліджень 2020року (01-18 листопада 2020 р). т.2. с.34.
- Кузьмін К.С., Ковальов О.О. Оптимальні параметри струминно-щілинного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершків // Інноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали І Всеукраїн. Наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-30 вересня 2020 р.) / ТДАТУ: ред.. кол. В.М. Кюрчев, В.Т. Надикто. – Мелітополь: ТДАТУ, 2020. – С. 70 – 72.
- Кузьмін К.С., Ковальов О.О. Сили, які обумовлюють подрібнення жирової кульки в струминно-щілинному гомогенізаторі молока // Інноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали І Всеукраїн. Наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-30 вересня 2020 р.) / ТДАТУ: ред.. кол. В.М. Кюрчев, В.Т. Надикто. – Мелітополь: ТДАТУ, 2020. – С. 73 – 76.
- Ковалев А.А., Лебідь М.Р. Использование струйного диспергатора для получения мелкодисперсных эмульсий // Інноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали І Всеукраїн. Наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-30 вересня 2020 р.) / ТДАТУ: ред.. кол. В.М. Кюрчев, В.Т. Надикто. – Мелітополь: ТДАТУ, 2020. – С. 82 – 87.
- Ковальов О.О., Пачко К.Г. Економічна ефективність струминно-щілинного диспергатора молочних емульсій // Інноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали І Всеукраїн. Наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-30 вересня 2020 р.) / ТДАТУ: ред.. кол. В.М. Кюрчев, В.Т. Надикто. – Мелітополь: ТДАТУ, 2020. – С. 87 – 90.
- Ковальов О.О., Фурдак Т.В. Забезпечення якості продукту при гомогенізації в пульсаційному диспергаторі молока. // Інноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали І Всеукраїн. Наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-30 вересня 2020 р.) / ТДАТУ: ред.. кол. В.М. Кюрчев, В.Т. Надикто. – Мелітополь: ТДАТУ, 2020. – С. 70 – 72.
- Барієв Р.А., Циб В.Г. Удосконалення конструкції рамного фільтр преса для гарячої фільтрації олії // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.: [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 184.
- Бетін С.І., Бойко В.С. Технологічні принципи передавання тепла продукту // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.: [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 185.
- Богатирьов І.О., Самойчук К.О. Молоткова дробарка зі щітковим ротором // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.: [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 186.
- Вилущак І.С., Петриченко С.В. Статичні змішувачі для харчових рідин // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.: [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 187.
- Войніков М.Є., Олексієнко В.О. Модернізація конструкції дробарки ударної дії // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.: [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 188.
- Гейман Ю.Є., Тарасенко В.Г. Конструкція лінійної мийної машини // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.: [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 190.
- Глушко Ю.Ю., Петриченко С.В. Перспективи застосування пневматичного способу обрушення насіння соняшнику // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.: [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 191.
- Зайцев Р.Р., Циб В.Г. Перспективи використання вторинної сировини для отримання додаткової продукції // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.: [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 195.
- Заугольніков М.С., Паляничка Н.О. Визначення якості молока після гомогенізації // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.: [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 196.
- Зотов Д.А., Ялпачик В.Ф. Фризер для виробництва морозива // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.: [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 197.
- Колеснік О.П., Ковальов О.О. Стабільність емульсії під час диспергування в струминно-щілинному гомогенізаторі молока // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.: [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 201.
- Кубенко М.П., Паляничка Н.О. Гідродинамічна установка кавітаційного пастеризатора молока // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.: [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 203.
- Кузьмін К.С., Ковальов О.О. Обґрунтування коефіцієнта струминно-щілинної гомогенізації // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.: [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 204.
- Рабчук О.А., Верхоланцева В.О. Вимоги до холодильних агентів // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.: [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 213.
- Соколенко М.М., Самойчук К.О. Струминний гомогенізатор молока із зустрічною подачею вершків // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.: [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 217.
- Хмура Ю.Ю., Тарасенко В.Г. Автоматична закатна машина для виробництва консервів // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.: [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 219.
- Четвертак В.С., Верхоланцева В.О. Принцип поділу технологічного обладнання для обрушення олійної сировини // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.: [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 220.
- Кузьмін К.С. Ковальов О.О. Обґрунтування коефіцієнта струминно-щілинної гомогенізації// Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 8 квітня 2020 р. – Харків : ХДУХТ, 2020. – С.204.
- Колеснік О.П. Ковальов О.О. Стабільність емульсії під час диспергування в струминно-щілинному гомогенізаторі молока// Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 8 квітня 2020 р. – Харків : ХДУХТ, 2020. – С.201.
- Лебідь М.Р., Самойчук К.О., Ковальов О.О. Перспективні способи отримання енергії з нетрадиційних джерел .Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 3-4.
- Костандов Т.А., Верхоланцева В.О. Перспективи розвитку поновлюваних джерел енергії. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 75-76.
- Зайцев Р.Р., Паляничка Н.О. Обґрунтування конструкції універсальної інфрачервоної сушарки. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 113-114.
- Барієв Р.А., Циб В.Г. Вдосконалення конструкції збивальної машини. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 11-12.
- Барліт В.Р., Пупинін А.А. Розробка молоткової дробарки для спецій. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 17-18.
- Левадній Д.О., Олексієнко В.О. Обґрунтування ефективних умов подрібнення коренебульбоплодів. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с.19-20.
- Савісько А.Ю., Верхоланцева В.О. Обґрунтування конструції вентильованого бункеру ВР-40. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 23-24.
- Лебідь М.Р., Кузьмін К.С., Самойчук К.О. Пульсаційний гомогенізатор для рідких продуктів. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 25-26.
- Чердаклієв А.А., Петриченко С.В. Особливості застосування теорії подібності при моделюванні технологічних процесів. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 27-28.
- Білошицкий І.Ю., Верхоланцева В.О. Методи подовження термінів зберігання м’ясопродуктів. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 29-30.
- Іволга А.Р., Паламарчук І.П. Обґрунтування конструкції вібровідцентрового дефібринатора. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 33-34.
- Красуля С.С., Ялпачик В.Ф. Вдосконалення фризеру ФМ-1 лінії виробництва м´якого морозива. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с.37-38.
- Кузьмін К.С., Ковальов О.О. Аналіз шляхів підвищення ефективності використання сонячних фотоелементів. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 47-48.
- Лазарев М.М., Стручаєв М.І. Абсорбційний опріснювач. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 49-50.
- Шестопалов О.П., Пупинін А.А. Удосконалення молоткової дробарки для подрібнення зерна в комбікормовому виробництві. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 51-52.
- Петриченко М.С., Петриченко С.В. Енергозберігаюча електрична конфорка. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 53-54.
- Войніков М.Є., Паляничка Н.О. Рафінування олії. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 55-56.
- Барієв Р.А., Циб В.Г., Пупинін А.А. Вдосконалення конструкції апарату для дозрівання вершків. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с.61-62.
- Савісько А.Ю., Олексієнко В.О. Модернізація конструкції пристрою для лущення зерна. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 63-64.
- Вилущак І.С., Петриченко С.В. Класифікація змішувальних пристроїв. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 67-68.
- Старовойт М.А., Паляничка Н.О. Прес для одержання рослинної олії. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 71-72.
- Гончаров В.М., Верхоланцева В.О. Інтелектуальні склади. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 77-78.
- Богатирьов І.О., Паляничка Н.О. Вдосконалення пресу для отримання рослинної олії. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 79-80.
- Щербаков Д.В., Самойчук К.О. Аналіз конструкцій машин та апаратів для конвективного сушіння. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 87-88.
- Зайцев Р.Р., Циб В.Г. Новітні розробки технологічного обладнання для сучасних технологій переробки м’яса. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с.95-96.
- Кубенко М.П., Паляничка Н.О. Технологічне обладнання для виробництва карамелі. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 97-98.
- Щербаков Д.В., Самойчук К.О. Аналіз методів сушіння та значення процесу для зберігання фруктів. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 99-100.
- Глушко Ю.Ю., Петриченко С.В. Універсальна реологічна модель неньютоновських рідин. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с.101-102.
- Лебідь М.Р., Кузьмін К.С., Ковальов О.О. Проблематика урбанізації. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с.105-106.
- Зайцев Р.Р., Циб В.Г., Пупинін А.А. Вдосконалення конструкції охолоджувача сиру. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 111-112.
- Тетервак І.Р., Олексієнко В.О. Перспективні матеріали в сучасному будівництві об’єктів переробної промисловості. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 115-116.
- Лебідь М.Р., Стручаєв М.І. Термоелектричний охолоджувач напоїв. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 119-120.
- Нечепелюк М.С., Верхоланцева В.О. Багатофункціональний біоенерготехнологічий комплекс – вищий рівень інтелектуалізації процесів перетворення речовин і енергії. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 123-124.
- Митрофанов Д.В., Ялпачик В.Ф. Дослідження динаміки зміни вмісту ізогумулонів у пивному суслі під час кип’ятіння сусла з хмелем. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 125-126.
- Сердюков О.В., Циб В.Г., Пупинін А.А. Вдосконалення конструкції апарату для приготування заквасок. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 127-128.
- Заугольніков М.С., Паляничка Н.О. Спосіб фільтрації напоїв і пристрій для його здійснення . Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с.129-130.
- Угольніков В.В., Стручаєв М.І. Пристрій зберігання охолоджених продуктів. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с.133-134.
- Кузьмін К.С., Водяницький І.О., Ковальов О.О. Зниження енерговитрат у струминно-щілинному гомогенізаторі молока. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 135-136.
- Зотов Д.С., Паляничка Н.О. Обґрунтування конструкції машини для видалення кісточок вишні. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 137-138.
- Кубенко М.П., Верхоланцева В.О. Вибір типу та розмірів сховищ для зберігання зерна. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 139-140.
- Колеснік О.П., Соколенко М.М., Ковальов О.О. Підвищення якості гомогенізації в пульсаційному гомогенізаторі молока. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 141-142.
- Безуглий Є.В., Тарасенко В.Г. Придатність рослинної сировини до низькотемпературного заморожування. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с..147-148.
- Дишловенко О.А., Тарасенко В.Г. Використання холодильного обладнання для зберігання сільськогосподарської продукції. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 153-154.
- Водяницький І.О., Верхоланцева В.О. Види охолодження сільськогосподарської продукції. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 159-160.
Facebook
Google+
Pinterest